To Android Auto παρουσιάζει νέες ρυθμίσεις Material You

Android Auto Material You, To Android Auto παρουσιάζει νέες ρυθμίσεις Material You

Το Android Auto παρουσίασε πρόσφατα τον επανασχεδιασμό του που είχε καθυστερήσει πολύ καιρό, ωστόσο δεν ενημέρωσε τις ρυθμίσεις του, που αναμένεται να συμβεί μέσω της νέας έκδοσης Material You.

Στην έκδοση 8.6 του Android Auto beta, η νέα δραστηριότητα έγινε πλήρως λειτουργική και διαθέτει όλα όσα θα μπορούσατε να ζητήσετε. Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν είναι ακόμα ευρέως διαθέσιμο, επομένως είτε είναι κάτι που ενεργοποιείται μέσω κρυφών σημαιών στην εφαρμογή είτε κάτι που κυκλοφορεί μόνο σταδιακά προς το παρόν.

Όταν είναι ενεργοποιημένο, το παράθυρο ρυθμίσεων συνοδεύεται από τις μεγάλες, κυλιόμενες κεφαλίδες υπογραφής, ένα στρογγυλό κουμπί για την επιλογή “Σύνδεση αυτοκινήτου” και αυτές τις νέες εναλλαγές που αποτελούν μέρος του Material Design 3. Η εφαρμογή συμμορφώνεται επίσης με τις προτιμήσεις του συστήματός σας με μια επωνυμία. Μαζί με τον επανασχεδιασμό, η παλιά εικόνα της κεφαλίδας έχει φύγει, καθώς αυτό δεν αποτελεί μέρος του σχεδιασμού διεπαφής της Google εδώ και καιρό. Συνολικά, η νέα εμφάνιση δημιουργεί μια πολύ πιο μοντέρνα εμπειρία, με νέες τακτοποιημένες και ομαδοποιημένες επιλογές που διευκολύνουν την πλοήγηση στην οθόνη.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Auto Google

Android Auto: Με ενημέρωση για την μπαταρία, προγραμματισμό ταξιδιού και Chrome

H Google αποκάλυψε μερικά νέα, πολύ ενδιαφέροντα, χαρακτηριστικά που έρχονται στο Android Auto και σε αυτοκίνητα με ενσωματωμένο Google.

Software AI Android Auto featured

Android Auto: Ενσωματώνει συνοπτική παρουσίαση μηνυμάτων μέσω Google Assistant και ΑΙ

H Google ετοιμάζει μια νέα λειτουργία για το Android Auto που θα χρησιμοποιεί το Google Assistant και την AI για να συνοψίζει μηνύματα.

Software Android Auto Apple Apple CarPlay

GM: Καταργεί Apple CarPlay και Android Auto από τα οχήματά της

Η General Motors πρόκειται να καταργήσει σταδιακά το Apple CarPlay και το Android Auto στα οχήματά της από φέτος.

Software Android Auto

Πώς να βγάλεις screenshot στο Android Auto

O ευκολότερος και καλύτερος τρόπος να μοιραστείς με κάποιον ότι υπάρχει στην οθόνη σου είναι να του στείλεις ένα screenshot.