AMD Nano PC, Με Mullins APU “τρέχει” FIFA14 στα 1080p… εύκολα

Η AMD έδειξε στην CES 2014 την δική της εκδοχή για το Nano PC του μέλλοντος, το οποίο “τροφοδοτείται” από την νέα APU (Accelerated Processing Unit) της εταιρείας “Mullins”. Όπως μπορείτε να δείτε και από την σχετική φωτογραφία του Engadget, είναι ένα ιδιαίτερα μικρό σε μέγεθος PC το οποίο “τρέχει” Windows 8.1.

Παρά το μικρό του μέγεθος (προσφέρεται σε δύο μεγέθη, ανάλογα τις δυνατότητες συνδεσιμότητας και δικτύωσης), διαθέτει κάμερα, Bluetooth, WiFi ενώ παρέχει συνδεσιμότητα DockPort και διαθέτει SSD (Solid State Drive) χωρητικότητας 256GB. Όσο αφορά στην Mullins APU, είναι ικανή, λέει η AMD να “τρέξει” το FIFA 14 στα 1080p χωρίς κανένα πρόβλημα.

Λέγεται πως είναι 250% ταχύτερο από Intel Bay Trail! Εννοείται επίσης πως παρέχονται USB θύρες αλλά και έξοδος HDMI για το συνδέσετε στην τηλεόραση.

Η AMD δεν πρόκειται να ξεκινήσει να πουλάει το συγκεκριμένο PC απευθείας, άλλωστε πρόκειται για ένα πρωτότυπο. Παρόλα αυτά θα προσφέρει όλα όσα χρειάζονται οι υπόλοιποι κατασκευαστές PC για να δημιουργήσουν αντίστοιχες λύσεις HTPC (Home Theatre PC), Thin PC ή Nano PC.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 9 Ιανουαρίου 2014 11:46

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ιωσηφίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.