Amped Wireless R1000G, Ασύρματο router για κάλυψη έως και 930 τ.μ.

Φαντάζομαι ότι κανένας δεν θα θέλει να έχει στο κομοδίνο του υπνοδωματίου του το ασύρματο Wi-Fi router Amped Wireless R1000G. Συμβατό με το πρωτόκολλο 802.11n μπορεί να καλύψει με σήμα μια έκταση έως και 930 τετραγωνικά μέτρα. Για να το επιτύχει αυτό ενσωματώνει δύο ενισχυτές σήματος 600mW έκαστος και δύο κεραίες high-gain 5dBi.

Κοστίζει 140 δολάρια Αμερικής και θα κυκλοφορήσει σύντομα. Εσείς είστε ευχαριστημένοι από την κάλυψη που σας προσφέρει το δικό σας ασύρματο Wi-Fi router. Πείτε μας το μοντέλο του και ένα παράδειγμα.

Επεξεργάστηκε την 10 Ιανουαρίου 2012 18:02

Σχόλια

  • AVM FRITZ! BOX FON WLAN 7270 ANNEX..... ειναι απιστευτο!!!! δεν κολάει έχω σήμα παντου... σε σπιτι 326 τ/μ και ειναι.....

  • HUAWEI σε 120 τ/μ .δεν ειμαι καθολου ικανοποιημενος ....απο το δωματιο στο σαλονι ειναι το σημα ειναι low

  • THOMSON TG 585 v8. Κολλαει απειρες φορες, σερνεται και δεν μπορει να φορτωσει μια σελιδα και χρειαζεται να κανω 3 φορες restart για να ερθει στα καλα του. Και φυσικα πρεπει να εχεις τεραστια δοση ψυχραιμιας.
    Ξερει καποιος εαν μπορω να το αναβαθμισω γιατι εψαξα και γραφουν οτι δεν γινεται.

  • Εγώ έχω το ίδιο με τον @iceman μια χαρά... Κώστα αυτό και στο δίπλα σπίτι να έχεις το ίδιο κάνει!! Εγώ θα το έπαιρνα για φούρνο μικροκυμάτων και όχι για modem!! Εκτός του ότι είναι ανθυγειηνο στις πρώτες μέρες θα σπάσουν τον κωδικό με προγράμματα και θα σου κλέβουν από 1χιλιομετρο απόσταση. Η μόνη χρήση του είναι για διάφορες εταιρίες...

  • Oxygen από WIND...δεν ξέρω μοντέλο αλλά είναι Γ.Τ.Π. ....Στο δωμάτιό μου(10μ απόσταση περίπου) είναι low το σήμα...για λίγο πιο μακριά δεν το συζητώ...αλλά ευτυχώς δεν θα έχει και πολύ ακτινοβολία με τέτοιο σήμα...

  • Net Faster IAD2..εταιρια ακριβως δεν ξερω..οποιος ξερει να μου πει και εμενα,,ειμαι περιεργος να μαθω..ΗΕΛΛΑΣ ΟΝΛΙΝΕ...δεν μου κολλαει καθολου...και εχω σημα καμπανα..:)
    να φανταστητε πιανω και απο το κατωω διαμερισμα της πολυκατοικιας με σημα καλο..:P

  • @Iceman, κι εγώ αυτό το router έχω από τη forthnet. Γίνεται να κάνεις firmware update από τη σελίδα της forthnet.Προσωπικά, σε κάποια περίοδο είχα αρκετά προβλήματα με αυτό εάν και μάλλον έφταιγε η γραμμή της εταιρίας και κάποια στιγμή μου πέρασαν το firmware 8.2.7.7. και τώρα υπάρχει στην ιστοσελίδα το 8.2.7.8 firmware.Πλέον μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιμένος και δεν έχω προβλήματα, ούτε χρειάζεται να το κάνω restart.

  • netfaster wlan από την hol. μια χαρά είναι,πάντως στο Amped αν βάλεις ωμό αυγό το βράδυ το πρωί θα έχεις έτοιμο το πρωινό σου!!(μάλλον δεν είναι για οικιακή χρήση).

  • draytek vigor 2710n

    ειναι στο κεντρο του σπιτου και καλυπτει τελεια μια εμβελεια 50 μετρα γυρω απο το σπιτι.
    draft n φυσικα.

  • ρε παιδια γιρευω Wi-Fi router για το iphone μου οπου να μιν χριαζετε καπιο προγραμα...ξερετε που μπορω να βρω ενα τετιο??

  • Netgear Renge max dg834gt 130 τ.μ το εχω πανω απο 4 χρονια πολυ καλο και δεν εχει καποιο θεμα , ειχα και ενα Thomson απο Forthnet αλλα ηταν πολυ μετριο.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.