Computers

Dell Inspiron 14: Το premium 2-σε-1 Chromebook από τη Dell [IFA 2018]

Η Dell δε θα μπορούσε να λείπει από την IFA 2018 και μέσα σε άλλα, παρουσίασε το πρώτο της premium Chromebook, το Dell Inspiron 14 με αξιόλογα τεχνικά χαρακτηριστικά που αξίζουν την προσοχή μας.

Το νέο Inspiron Chrombook 14 είναι ένα “αναδιπλούμενο” 2-σε-1 notebook με λειτουργικό σύστημα Chrome OS και είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο. Διαθέτει μηχανισμό 360 μοιρών έτσι ώστε να μπορεί να ανοίγει σε σημείο που να χρησιμοποιείται σαν tablet, με την IPS οθόνη του να έχει μέγεθος 14 ιντσών και ανάλυση Full HD 1920×1080 pixel.

Στο εσωτερικό του θα βρούμε τον όγδοης γενιάς Intel Core i3-8130U, μνήμη RAM στα 4 GB 2400MHz DDR4, με αποθηκευτικό χώρο eMMC στα 128GB. Επιπλέον, διαθέτει φωτιζόμενο πληκτρολόγιο, δύο θύρες USB-C 3.1, μια USB 3.1, υποδοχή για ακουστικά 3.5mm και θύρα υποδοχής καρτών microSD. Το Inspiron 14 διαθέτει και ένα EMR πενάκι το οποίο τοποθετείται σε εσοχή στο κάτω μέρος του, διαθέτει πρόσβαση στο Google Play Store, έχει αυτονομία 15 ωρών και θα είναι διαθέσιμο τον Οκτώβριο με τιμή 600 δολάρια.

Πηγή

Σχόλια

  • Τι θα γινει με την λανθασμενη ονομασια "2 σε 1";
    Δυο συσκευες σε μια, θα πει αυτο που λενε οι λεξεις και τιποτε αλλο. Αρκετα καλο το Dell Inspiron 14 Chromebook, αλλα οπως και να την γυρισεις, στριψεις και δεν ξερω τι αλλο, παραμενει μια συσκευη.
    Ειναι δυνατον το TECHBLOG να αρχισει να "πρωτοτυπει" απλα και μονο χρησιμοποιοντας την σωστη ορολογια;
    Αντε γιατι εχω βαρεθει να βλεπω λαθη απο site και ανθρωπους που πρεπει να ενημερωνουν αντι να ....

  • Χωρίς να θέλω να κάνω τον δικηγόροι ... αλλά είναι λάπτοπ και γίνεται ταμπλέτα .... δεν συμφωνώ και με τα υπόλοιπα σχόλια ....

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.