D-Link DNS-323 | Αναβάθμιση για διαχείριση αρχείων χωρίς PC

Η D-Link, ο προμηθευτής end-to-end λύσεων δικτύωσης για καταναλωτές και επιχειρήσεις, ανακοίνωσε τη διάθεση δωρεάν αναβάθμισης στη Νούμερο 1 σε πωλήσεις συσκευή NAS (Network Attached Storage), προκειμένου οι χρήστες να «κατεβάζουν», αλλά και να ανεβάζουν BitTorrent αρχεία δίχως τη χρήση Ηλεκτρονικού Υπολογιστή.

Αναγνωρισμένο από την BitTorrent, Inc. – την εταιρία παροχής τεχνολογίας παγκόσμιων στάνταρ για υψηλής ποιότητας μεταφορά περιεχομένου στο Internet – η συσκευή 2-Bay Network Storage Enclosure DNS-323 της D-Link τώρα πλέον περιλαμβάνει την τελευταία έκδοση του λογισμικού SDK (Software Development Kit). Έτσι, η συσκευή 2-Bay Network Storage Enclosure DNS-323 καθιστά πλέον δυνατή την αποθήκευση και διαμοιρασμό μεγάλου όγκου περιεχομένου media μέσω του Internet, χωρίς να είναι απαραίτητη η εκκίνηση ή η σύνδεση με υπολογιστή. Η συσκευή αποθήκευσης της D-Link συνδέεται απευθείας με ένα οικιακό δίκτυο και λειτουργεί ως κόμβος media για το περιεχόμενο του BitTorrent.

Μέσω του προγράμματος αδειοδότησης και πιστοποίησης τεχνολογιών της BitTorrent Device Partners, η BitTorrent έχει αδειοδοτήσει το «DNS-323» της D-Link, αλλά και πιστοποιήσει το βραβευμένο προϊόν της «Xtreme N™802.11n Wi-Fi router (DIR-655)». Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα προϊόντα με ευκολία, ώστε να μπορούν να διαχειρίζονται περιεχόμενο BitTorrent multimedia σε υψηλές ταχύτητες σύνδεσης Internet.

Ο στόχος του προγράμματος BitTorrent Divice Partners, το οποίο ιδρύθηκε το 2007, είναι η συνεργασία μεταξύ ενός μεγάλου αριθμού παροχέων (providers) hardware, middleware και εφαρμογών, σε όλη τη γκάμα καταναλωτικών ηλεκτρονικών προϊόντων, ώστε να επιτύχουμε εμπειρίες νέας γενιάς βασισμένες στην εξελιγμένη τεχνολογία peer παράδοσης του BitTorrent.

Το BitTorrent SDK για Συσκευές είναι η επίσημη BitTorrent έκδοση για πρόσθετες συσκευές. Το BitTorrent SDK υποστηρίζει τις τελευταίες βελτιώσεις πρωτοκόλλου και είναι συμβατό με το πρότυπο όλων των πελατών PC. Η πιστοποίηση BitTorrent για router επιδιώκει να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τον καταναλωτή ελαχιστοποιώντας την ανάγκη για τους χρήστες να διαχειρίζονται τις ρυθμίσεις του router.

Η δωρεάν αναβάθμιση του DNS-323, αλλά και του DIR-655 είναι διαθέσιμη μέσω του firmware download από το D-Link Support Site στη διεύθυνση www.dlink.co.uk/support.

Επεξεργάστηκε την 11 Ιουλίου 2008 11:51

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.