Epson Stylus SX400, Όλα σε ένα με στυλ και ουσία

Η Epson παρουσιάζει τον όλα-σε-ένα εκτυπωτή SX400 με σύγχρονη αισθητική, μαύρο χρώμα, πρωτοποριακή τεχνολογία Epson για εξαιρετική ποιότητα, ταχύτητα και ευελιξία απαντώντας στις απαιτήσεις του σύγχρονου σπιτιού. Ο SX400 εξασφαλίζει μείωση του κόστους εκτύπωσης, καθώς ο χρήστης πρέπει μόνο να αντικαταστήσει το χρώμα που έχει τελειώσει, ελαχιστοποιώντας την απώλεια μελάνης Epson DURABrite.

Ο Epson SX400 χρησιμοποιεί το μελάνι Epson DURABrite με την προηγμένη τεχνολογία pigment που προστατεύει τα σταγονίδια μελάνης με ειδικό επίχρισμα ρητίνης. Με αυτήν την τεχνική οι εκτυπώσεις καθίστανται ανθεκτικότερες σε νερό, ξεθώριασμα και μουτζούρες με διάρκεια ζωής μέχρι και 200 χρόνια για φωτογραφίες που φυλάσσονται σε άλμπουμ.

Προκειμένου να ενισχύσει περαιτέρω την φωτογραφική της λειτουργικότητα, ο SX400 περιλαμβάνει οθόνη LCD 6.3cm, η οποία διευκολύνει την πλοήγηση στις επιλογές εκτύπωσης, προβάλει φωτογραφίες προς εκτύπωσης και όλα αυτά χωρίς να χρειάζεται PC. Η Epson έχει επίσης λάβει υπόψη της την εξοικονόμηση χρόνου, καθώς προσφέρει ταχύτητα ασπρόμαυρης και έγχρωμης εκτύπωσης μέχρι 34 σελίδες το λεπτό.

Το ενσωματωμένο scanner 1200dpi εξασφαλίζει γρήγορο και υψηλής ποιότητας scanning εικόνων και εγγράφων. Μια ακόμα λειτουργία διευκολύνει την αντιγραφή εγγράφων αυτόνομα ή μέσω του PC, το Epson Easy Photo Fix, ειδικό για αντικατάσταση χρωμάτων, αφαίρεση σκόνης, διόρθωση φωτός σε ξεθωριασμένες ή παλιότερα σκαναρισμένες φωτογραφίες. Τέλος, περιλαμβάνεται το λογισμικό ABBYY FineReader Optical Character Recognition (OCR), ειδικό για σκανάρισμα και επεξεργασία κειμένων.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.