EVGA X99 FTW K: Νέο motherboard με Quad-Channel DDR4 αρχιτεκτονική

Η EVGA ανακοίνωσε νωρίς σήμερα το νέο motherboard υψηλής απόδοσης X99 FTW K το οποίο προφανώς και βασίζεται στην πλατφόρμα X99 ενώ ξεχωρίζει χάρη στην αρχιτεκτονική quad-channel DDR4 την οποία και υποστηρίζει.

Η αρχιτεκτονική quad-channel DDR4 υποστηρίζεται από τους νέους επεξεργαστές της Intel Haswell-E / Broadwell-E και επιτρέπει την υποστήριξη έως και 128GB μνήμης RAM σε μέγιστη ταχύτητα 3.200MHz (OverClocked). Στα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του θα σημειώσουμε την κάρτα δικτύου που ενσωματώνει η οποία βοηθά στις προτεραιότητες των πακέτων που λαμβάνει, ενώ μειώνει και το network latency, κάτι που οι gamers θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα.

Το EVGA X99 FTW K είναι κατασκευασμένο σε 8 layers PCB, ενώ διαθέτει CPU socket με 150% μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε χρυσό και υποστηρίζεται από ένα προηγμένο 8 phase Digital VRM εξασφαλίζοντας έτσι κορυφαία σταθερότητα.

Πέραν όμως από το σχεδιασμό του EVGA X99 FTW K για extreme overclocking διαθέτει και στοιχεία που θα εκτιμήσουν και όσοι δεν ενδιαφέρονται για overclocking. Έτσι θα βρείτε δύο θύρες USB 3.1, η μία type C και η άλλη type A, 8 επιπλέον θύρες USB 3.0 και συνολικά 10 υποδοχές για συσκευές SATA με ταχύτητα έως και 6Gbp/s.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 18 Μαΐου 2016 10:54

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Αρβανιτίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.