Google Pixelbook 2: Αποκαλύφθηκαν χαρακτηριστικά και εκδόσεις

Google Pixelbook 2, Google Pixelbook 2: Αποκαλύφθηκαν χαρακτηριστικά και εκδόσεις

Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν αρχίσει να εμφανίζονται leaks και φήμες για ένα επερχόμενο Pixelbook με κωδική ονομασία Atlas. Η επίσημη ανακοίνωση της συσκευής περιμένουμε να γίνει σε τρεις μήνες, στο επόμενο Made by Google event όπου θα παρουσιαστούν και τα Google Pixel 4.

Google Pixelbook 2, Google Pixelbook 2: Αποκαλύφθηκαν χαρακτηριστικά και εκδόσεις

Αυτή την εβδομάδα, εμφανίστηκαν δύο καταχωρήσεις για του επερχόμενου Google Pixelbook 2, μία στην FCC και μία στο Geekbench. H καταχώρηση στο FCC αφορά τον αριθμό μοντέλου HFSG021A, και πραγματοποιήθηκε από την Quanta Computer Inc. που είναι γνωστή ως συνεργάτης ανάπτυξης των Made by Google Chromebooks.

Το πρόθεμα HFS ανήκει στην Quanta και το G021A συμπίπτει με τον αριθμό μοντέλου των Pixel 3 (G013A) και Pixel 3a (G020A). Ωστόσο, δεν φαίνεται να έχει επαφή με τα δύο προηγούμενα Chromebooks.

Google Pixelbook 2, Google Pixelbook 2: Αποκαλύφθηκαν χαρακτηριστικά και εκδόσεις

Το Google Pixelbook είχε κωδικό μοντέλου HFSC0A και Google Pixel Slate είχε HFSC1A. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι η εταιρεία ενδιαφέρεται να δημιουργήσει ενιαίο οικοσύστημα μεταξύ Pixel smartphones και Chromebooks.

Κατά τα άλλα η καταχώρηση στο FCC αποκάλυψε ότι το Google Pixelbook 2 θα έχει Intel Wireless-AC 9260 WiFi, το οποίο υποστηρίζει WiFi 802.11ac και Bluetooth 5.0.

Όσον αφορά το Geekbench, εκεί εμφανίστηκαν 7 διαφορετικές καταχωρήσεις οι οποίες σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά αντιστοιχούν σε δύο διαφορετικά μοντέλα. Το ένα μοντέλο είναι εξοπλισμένο με τον τετραπύρηνο Intel i5-8200Y χρονισμένο στα 3.90GHz και το άλλο με τον πιο ισχυρό Intel i7-8500Y χρονισμένο στα 4.20 GHz, επίσης με τέσσερις πυρήνες.

Ενδιαφέρον είναι πως αυτοί ακριβώς οι δύο επεξεργαστές χρησιμοποιήθηκαν και στα high-end μοντέλα του Google Pixel Slate. Ωστόσο, αυτή τη φορά τα benchmark είναι αρκετά υψηλότερα. Αυτό κατά πάσα πιθανότητα οφείλεται στην μνήμη RAM η οποία είναι διπλάσια στο Google Pixelbook 2 σε σχέση με το Pixel State, αγγίζοντας τα 16GB.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple Chromebook featured

IDC: Οι πωλήσεις tablet είδαν μικρή μείωση το 2022, ραγδαία πτώση στα Chromebook

Η έκθεση αγοράς της IDC για το πλήρες έτος 2022 και το τέταρτο τρίμηνο του 2022 για tablet και Chromebook δημοσιεύθηκε και τα αποτελέσματα είναι κάπως αποκαρδιωτικά.

Gear Chromebook

Chromebook: Πως να χρησιμοποιήσετε την “διπλή” οθόνη

H εναλλαγή μεταξύ των παραθύρων σε smartphone ή υπολογιστή μπορεί να είναι κουραστική, κάτι που η Google προσπαθεί να λύσει με την “διπλή” οθόνη.

Computers Android Chromebook

Phone Hub: Πως να συνδέσετε το Chromebook και την Android συσκευή σας

H Google εισήγαγε το Phone Hub στα Chromebook, φέρνοντας πιο κοντά τα τηλέφωνα Android και τα καλύτερα Chromebook.

Gear Google Chromebook

Η Google σχεδιάζει επεξεργαστές για τα Chromebooks του 2023

Η Google θέλει να μπει πιο δυναμικά στην αγορά των επεξεργαστών μετά από το πρώτο δείγμα γραφής που έδωσε με το Pixel 6.