Computers

Microsoft Surface Laptop 3: Κορυφαίες επιδόσεις με Ryzen 7 και Radeon RX Vega 11

Η Microsoft εχθές έκανε μία εκδήλωση στην οποία παρουσίασε τα νέα Surface Pro 7 και Surface Pro X, το αναδιπλούμενο Android smartphone Surface Duo, και τα ασύρματα ακουστικά Surface Earbuds. Ωστόσο, η εταιρεία ξεκίνησε το event με τους νέους μικρούς φορητούς υπολογιστές Microsoft Surface Laptop 3.

Τα Surface Laptop ήταν από τα καλύτερα notebook του 2017. Αν και η εταιρεία δεν άλλαξε τη συνταγή της επιτυχίας στη δεύτερη γενιά, τα Surface Laptop 3 διαθέτουν αρκετές βελτιώσεις, όπως την πολυαναμενόμενη θύρα USB type-C.

Τα Surface Laptop 3 είναι διαθέσιμα σε δύο εκδόσεις μία με οθόνη αφής 13,5 ιντσών και μία με οθόνη αφής 15 ιντσών. Η οθόνη που διαθέτουν τα νέα laptops είναι η PixelSense display με την οποία έχει εξοπλίσει όλα τα φετινά Surface η Microsoft.

Στο εσωτερικό του Surface Laptop 3 των 13 ιντσών θα βρούμε έναν 10ης γενιάς τετραπύρηνο Intel Ice Lake επεξεργαστή, ο οποίος σύμφωνα με τον Διευθυντή Προϊόντων της Microsoft είναι δύο φορές πιο γρήγορος από τη CPU του Surface 2 και τρεις φορές γρηγορότερος από τη CPU του νεότερου MacBook Air.

Από την άλλη, το Microsoft Surface Laptop 3 των 15 ιντσών έρχεται με τον ειδικά σχεδιασμένο επεξεργαστή AMD Ryzen 7 Microsoft Surface Edition και την κάρτα γραφικών AMD Radeon RX Vega 11.

Σχεδιαστικά η εταιρεία άφησε στο παρελθόν την επίστρωση υφάσματος Alcantara που χρησιμοποίησε στον πρόγονο του Surface Laptop 3 και επέλεξε αλουμινένιο ή sandstone τελείωμα. Ακόμη το trackpad είναι κατά 20% μεγαλύτερο και στα νέα laptops θα βρούμε θύρες USB type-A και USB type-C.

Και οι δύο εκδόσεις του Microsoft Surface Laptop 3 είναι ήδη διαθέσιμες για προπαραγγελία με την τιμή της 13,5 ιντσών να ξεκινάει στα $999 και της 15 ιντσών στα $1.199.

Σχόλια

  • Τα 1.199$ ή σε ευρώ 1.095€ θα τα έδινα πολύ ευχαρίστως για το 15άρι, το θέμα είναι πως στην Ελλάδα η τιμή του θα κυμαίνεται κάπου στα 1.500€ με 1.700€ και δεν θα μας φταίει κανένα ΦΠΑ, όλα τα κράτη έχουν ΦΠΑ, άλλοι φταίνε που οι τιμές είναι στον θεό.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.