Microsoft Surface Laptop Go: Η οικονομική πρόταση με τιμή από $549

https://www.youtube.com/watch?v=kp4Acofumyg

Οι φήμες τελικά επιβεβαιώθηκαν, με τη Microsoft να παρουσιάζει μία νέα, οικονομική πρόταση στη σειρά Surface Laptop, με την ονομασία Surface Laptop Go. Το νέο laptop έρχεται με PixelSense οθόνη αφής 12,45 ιντσών, ανάλυσης 1536x1024p, ενώ θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα: Ice Blue, Sandstone και Platinum.

Στο εσωτερικό του Surface Laptop Go βρίσκεται ο επεξεργαστής Intel Core i5-1035G1 δέκατης γενιάς, συνοδευόμενος από 4GB ή 8GB μνήμης LPDDR4x RAM. Ανάλογα την έκδοση, το Surface Laptop Go έρχεται με 64GB eMMC δίσκο ή SSD 128GB ή 256GB. Στη συνδεσημότητα, το Surface Laptop Go έρχεται με θύρα ακουστικών 3,5 χιλιοστών, μία θύρα USB-C και μία θύρα USB-A, καθώς και με θύρα Surface Connect.

, Microsoft Surface Laptop Go: Η οικονομική πρόταση με τιμή από $549

Η Microsoft υπόσχεται τρομερή εμπειρία βίντεο συνομιλιών με ενσωματωμένα Studio Mics και ηχεία Omnisonic, με υποστήριξη Dolby Audio Premium. Επίσης, η κάμερα που βρίσκεται στο εσωτερικό της συσκευής είναι ικανή για 720p video, ενώ υποστηρίζει και τη λειτουργία Windows Hello, για ασφαλή είσοδο στη συσκευή. Επίσης, διαθέτει και αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος, ενσωματωμένο στο power key. Η μπαταρία του Surface Laptop Go διαρκεί έως και 13 ώρες, με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης (1 ώρα φόρτισης φορτίζει 80% της μπαταρίας).

Η κατασκευή του Surface Laptop Go είναι από αλουμίνιο, με το precision trackpad να είναι κατασκευασμένο από γυαλί. Η εταιρεία υπόσχεται κορυφαία εμπειρία typing, σε συνδυασμό του trackpad με το 1,3 χιλιοστών key travel. Η τιμή του Surface Laptop Go ξεκινάει από τα 549 δολάρια για την έκδοση 4GB RAM και 64GB eMMC και θα ξεκινήσει να πωλείται σε επιλεγμένες χώρες από 13 Οκτωβρίου.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nickolas

Πολύ ωραία συσκευή φαίνεται, αλλά η έκδοση με τα 4GB Ram και τον 64αρι σκληρό που είναι και αργός δεν αξίζει, ειδικά τη στιγμή που στη χώρα μας θα έρθει κοντά στα 650 ευρώ.

Η έκδοση με 8GB Ram και 128GB SSD κάτι λέει, αλλά με τιμή πάνω από 800 ευρώ θα είναι κάπως τσιμπημένη. Στα θετικά πάντως η εξαιρετική touch οθόνη που θα έχει που δε βρίσκεις εύκολα σε laptop κάτω από 1.000 ευρώ.

Κ Ν

Μεγαλη είσοδος ενος ισχυρού και premium μπραντ.
Θα μπορεις να εχεις επιλογη έναν υπολογιστη απο αλουμίνιο, καλη οθονη αφής, μεγαλη διάρκεια μπαταρίας, καλες επιδόσεις, συνεχή υποστήριξη Microsoft και φυσικα οτι πρεπει για την εποχή της τηλεργασιας ( ήχο και βίντεο υψηλής απόδοσης).
Σιγουρα μιλαμε για επιλογες με SSD και 8 RAM. Αν μιλάμε για μία τιμή γύρω στα 700-800 € τότε είναι σούπερ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.