BenQ P860: Με οπτικό ζουμ 6x και 8Megapixels

Η BSI ανακοίνωσε πως για την περίοδο των εορτών θα προσφέρει την ψηφιακή κάμερα BenQ P860 με ισχυρό 6x οπτικό zoom σε ειδική τιμή προσφοράς με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ έκπτωση 24%! Η τιμή αυτή ισχύει χωρίς να έχουν αφαιρεθεί από την κάμερα κάτι από τον εξοπλισμό της, όπως η θήκη της ή το καλώδιο σύνδεσης με την τηλεόραση.

Πιο αναλυτικά, η Ρ860 διαθέτει οπτική ανάλυση 8Megapixel αλλά και 640×480/30fps video με ήχο unlimited length. Διαθέτει μεγάλο 2.5″ display προηγμένης τεχνολογίας LTPS, (διπλάσια ευκρίνεια και 50% μικρότερη κατανάλωση ρεύματος από τα κοινά display) ώστε ο χρήστης να μπορεί να δει ξεκάθαρα τις φωτογραφίες που τράβηξε επιτόπου, χωρίς να ανησυχεί για την μπαταρία. Στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάμερας συγκαταλέγονται το πρόγραμμα Shake Free για μείωση του κουνήματος και η επαναφορτιζόμενη μπαταρία για αυξημένη αυτονομία και οικονομία. Πέρα από την πληθώρα των αυτόματων προγραμμάτων, η Ρ860 θα ικανοποιήσει και τους πιο προχωρημένους χρήστες με δυνατότητα προτεραιότητας ταχύτητας, προτεραιότητας διαφράγματος ή full manual λειτουργίας.

Η BenQ Ρ860 συνοδεύεται από θήκη, όλα τα καλώδια σύνδεσης, επαναφορτιζόμενες μπαταρίες & φορτιστή, ενώ η εγγύηση της είναι 2 χρόνια με αντικατάσταση.

Η ειδική εορταστική λιανική τιμή της BenQ Ρ-860 (χωρίς το ΦΠΑ) διαμορφώνεται στα €126 (από €166).

Δείτε επίσης:
> 4 συμβουλές για καλύτερες φωτογραφίες
> Φτιάξε το δικό σου οικιακό φωτογραφικό στούντιο
> Sony α700: Νέα επαγγελματική ψηφιακή φωτογραφική

Επεξεργάστηκε την 16 Δεκεμβρίου 2007 22:36

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.