Panasonic DMC-FX100: Compact ψηφιακή με 12,2Megapixel

Άλλο ένα μέλος προστέθηκε στην οικογένεια των ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών Lumix της Panasonic. Η νέα, ιδιαίτερα δυναμική DMC-FX100 είναι η πρώτη στον κόσμο ψηιακή φωτογραφική που συνδυάζει ανάλυση 12,2Μegapixel με ευρυγώνιο φακό 28 mm και 3.6x οπτικό ζουμ, φωτεινότητα f/2,8 και αισθητήρα CCD 1/1,72 ιντσών.

Ο φακός Leica DC της Panasonic DMC-FX100 είναι ειδικά σχεδιασμένος για να «αιχμαλωτίζει» εικόνες καθαρότερες από ποτέ, χωρίς το παραμικρό ίχνος θολώματος και με ευκρίνεια συγκρίσιμη μόνο με το πραγματικό αντικείμενο λήψης, χάρη στη νέα και βελτιωμένη λειτουργία του Οπτικού Σταθεροποιητή και του Έξυπνου Ελέγχου Ευαισθησίας.

Παρά τη μεγάλη ανάλυσή της Panasonic DMC-FX100, οι όμορφες και πεντακάθαρες φωτογραφίες όταν ένα αντικείμενο κινείται ακόμα και σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού είναι «παιχνιδάκι» για κάθε χρήστη. Πανεύκολη στη χρήση, η FX100 είναι ιδανική για τη λήψη όμορφων φωτογραφιών, ενώ χάρη στην καλαίσθητη σχεδίασή της και τα κομψά μεταλλικά χρώματα συγκαταλέγεται ήδη στα δημοφιλέστερα μέλη της οικογένειας μηχανών Lumix της Panasonic.

Επεξεργάστηκε την 30 Μαρτίου 2008 2:40

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.