Κωτσόβολος | Πρωτοβουλία ανακύκλωσης

, Κωτσόβολος | Πρωτοβουλία ανακύκλωσηςΠού πάνε οι ηλεκτρικές συσκευές όταν χαλάσουν; Από τις αρχές Απριλίου η εταιρεία Κωτσόβολος δίνει λύση στο ερώτημα πολλών από εμάς που θέλουμε να συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος. Με δεδομένο ότι οι πιο απλές και καθημερινές μας συνήθειες είναι αυτές που μπορούν να συνεισφέρουν με το σημαντικότερο τρόπο σε ένα καλύτερο μέλλον για το περιβάλλον, ο Κωτσόβολος αποφάσισε να μας βοηθήσει συλλέγοντας τις παλιές ηλεκτρικές συσκευές μας και φροντίζοντας να ανακυκλωθούν.

Συγκεκριμένα, οι καταναλωτές από τις αρχές Απριλίου μπορούν να παραδίδουν όλες τις παλιές ηλεκτρικές συσκευές τους σε οποιοδήποτε κατάστημα της αλυσίδας Κωτσόβολος όπου θα συγκεντρώνονται και θα προωθούνται για ανακύκλωση. Στη δεύτερη φάση του προγράμματος, που θα ξεκινήσει από τα μέσα Μαΐου, η εταιρεία Κωτσόβολος θα παραλαμβάνει δωρεάν κατά την παράδοση των νέων ηλεκτρικών συσκευών στους πελάτες της, τις παλιές ομοειδείς ηλεκτρικές συσκευές τους. Η πρωτοβουλία αυτή αναμένεται να επεκταθεί μέχρι την αρχή του καλοκαιριού ώστε να καλύπτει όχι μόνο την Αττική αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα

“Οι συσκευές αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία… το ίδιο και το περιβάλλον”: Με αυτά τα λόγια ο Διευθυντής Marketing της DSGi South-East Europe, κ. Γιώργος Καράμπελας, άνοιξε την εκδήλωση εγκαινίων της πρωτοβουλίας Ανακύκλωσης της εταιρείας που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 07 Απριλίου, στο κατάστημα της αλυσίδας στον Πειραιά παρουσία του Δημάρχου κ. Παναγιώτη Φασούλα.

Ο Δήμαρχος Πειραιά, κ. Παναγιώτης Φασούλας “έριξε” την πρώτη “βολή” – ηλεκτρική συσκευή στον κάδο ανακύκλωσης που εγκαταστάθηκε ειδικά για αυτό το σκοπό στο κατάστημα Κωτσόβολος στον Πειραιά. Στη συνέχεια εξέφρασε την υποστήριξή του για την πρωτοβουλία της εταιρείας Κωτσόβολος και κάλεσε τόσο τους δημότες του Πειραιά όσο και όλους τους Έλληνες να συμμετέχουν στο σημαντικό αυτό έργο για την προστασία του περιβάλλοντος. Ο κ. Παναγιώτης Φασούλας έχει εκδηλώσει επανειλημμένα με την ιδιότητα του Δημάρχου το ενδιαφέρον του για το περιβάλλον, μέσα από μια σειρά ενεργειών ανακύκλωσης που υλοποιεί στο δήμο Πειραιά τα τελευταία χρόνια.

Ο κ. Fernando de Vicente, Διευθύνων Σύμβουλος της DSGi South-East Europe, δήλωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινάμε σήμερα αυτό το μεγάλο έργο της Ανακύκλωσης συσκευών. Στην εταιρεία Κωτσόβολος πιστεύουμε ότι ο καθένας μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην προστασία του πλανήτη και συμβάλλουμε έτσι με το δικό μας τρόπο στην εξασφάλιση ενός καλύτερου μέλλοντος για το περιβάλλον. Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμάς να έχουμε την υποστήριξη του Δημάρχου Πειραιά κ. Παναγιώτη Φασούλα που δίνει το παράδειγμα ξεκινώντας πρώτος την Ανακύκλωση συσκευών μαζί με την εταιρεία Κωτσόβολος στο κατάστημά μας στον Πειραιά”.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Kotsovolos

Πρόστιμο 2 εκ. ευρώ στον Κωτσόβολο για παραπλανητικές εκπτώσεις

Πρόστιμο 2 εκ. ευρώ επιβλήθηκε στην Κωτσόβολος (Dixons) για παραπλανητικές εκπτώσεις, πρόσφατα είχει επιβληθεί στην ίδια εταιρεία πρόστιμο 720.000 ευρώ.

Business Kotsovolos

Η ΔΕΗ εξαγοράζει την Κωτσόβολος έναντι 200 εκατ. ευρώ

Η ΔΕΗ εξαγόρασε την Κωτσόβολος. Νωρίτερα σήμερα ο βρετανικός όμιλος Currys ανακοίνωσε την επίτευξη συμφωνίας, με το τίμημα να ανέρχεται σε 200 εκατ. ευρώ.

Smartphones Kotsovolos OnePlus 11 5G

OnePlus 11 5G: Το φέρνει Ελλάδα ο Κωτσόβολος [αποκλειστικό]

Ακόμα ένα ενδιαφέρον flagship μοντέλο smartphone ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα επίσημα μέσα στο Μάρτιο από τον Κωτσόβολο. Το OnePlus 11 5G.

Gear Black Friday 2022 Kotsovolos

«ΜΑΓΚΙΚΟ ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΙΝΤΕΙ» από τον Κωτσόβολο!

Τα ταρώ, η μαγική σφαίρα αλλά και τα άστρα, δείχνουν το Μπλακ Φράιντεϊ στον Κωτσόβολο σαν την πιο “μάγκικη” επιλογή για έξυπνες tech αγορές με τρελές ευκαιρίες για όλους.