Κωτσόβολος | Πρωτοβουλία ανακύκλωσης

0

Kotsovolos Recycled appliancesΠού πάνε οι ηλεκτρικές συσκευές όταν χαλάσουν; Από τις αρχές Απριλίου η εταιρεία Κωτσόβολος δίνει λύση στο ερώτημα πολλών από εμάς που θέλουμε να συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος. Με δεδομένο ότι οι πιο απλές και καθημερινές μας συνήθειες είναι αυτές που μπορούν να συνεισφέρουν με το σημαντικότερο τρόπο σε ένα καλύτερο μέλλον για το περιβάλλον, ο Κωτσόβολος αποφάσισε να μας βοηθήσει συλλέγοντας τις παλιές ηλεκτρικές συσκευές μας και φροντίζοντας να ανακυκλωθούν.

Συγκεκριμένα, οι καταναλωτές από τις αρχές Απριλίου μπορούν να παραδίδουν όλες τις παλιές ηλεκτρικές συσκευές τους σε οποιοδήποτε κατάστημα της αλυσίδας Κωτσόβολος όπου θα συγκεντρώνονται και θα προωθούνται για ανακύκλωση. Στη δεύτερη φάση του προγράμματος, που θα ξεκινήσει από τα μέσα Μαΐου, η εταιρεία Κωτσόβολος θα παραλαμβάνει δωρεάν κατά την παράδοση των νέων ηλεκτρικών συσκευών στους πελάτες της, τις παλιές ομοειδείς ηλεκτρικές συσκευές τους. Η πρωτοβουλία αυτή αναμένεται να επεκταθεί μέχρι την αρχή του καλοκαιριού ώστε να καλύπτει όχι μόνο την Αττική αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα

“Οι συσκευές αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία… το ίδιο και το περιβάλλον”: Με αυτά τα λόγια ο Διευθυντής Marketing της DSGi South-East Europe, κ. Γιώργος Καράμπελας, άνοιξε την εκδήλωση εγκαινίων της πρωτοβουλίας Ανακύκλωσης της εταιρείας που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 07 Απριλίου, στο κατάστημα της αλυσίδας στον Πειραιά παρουσία του Δημάρχου κ. Παναγιώτη Φασούλα.

Ο Δήμαρχος Πειραιά, κ. Παναγιώτης Φασούλας “έριξε” την πρώτη “βολή” – ηλεκτρική συσκευή στον κάδο ανακύκλωσης που εγκαταστάθηκε ειδικά για αυτό το σκοπό στο κατάστημα Κωτσόβολος στον Πειραιά. Στη συνέχεια εξέφρασε την υποστήριξή του για την πρωτοβουλία της εταιρείας Κωτσόβολος και κάλεσε τόσο τους δημότες του Πειραιά όσο και όλους τους Έλληνες να συμμετέχουν στο σημαντικό αυτό έργο για την προστασία του περιβάλλοντος. Ο κ. Παναγιώτης Φασούλας έχει εκδηλώσει επανειλημμένα με την ιδιότητα του Δημάρχου το ενδιαφέρον του για το περιβάλλον, μέσα από μια σειρά ενεργειών ανακύκλωσης που υλοποιεί στο δήμο Πειραιά τα τελευταία χρόνια.

Ο κ. Fernando de Vicente, Διευθύνων Σύμβουλος της DSGi South-East Europe, δήλωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινάμε σήμερα αυτό το μεγάλο έργο της Ανακύκλωσης συσκευών. Στην εταιρεία Κωτσόβολος πιστεύουμε ότι ο καθένας μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην προστασία του πλανήτη και συμβάλλουμε έτσι με το δικό μας τρόπο στην εξασφάλιση ενός καλύτερου μέλλοντος για το περιβάλλον. Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμάς να έχουμε την υποστήριξη του Δημάρχου Πειραιά κ. Παναγιώτη Φασούλα που δίνει το παράδειγμα ξεκινώντας πρώτος την Ανακύκλωση συσκευών μαζί με την εταιρεία Κωτσόβολος στο κατάστημά μας στον Πειραιά”.

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα