Κωτσόβολος | Πρωτοβουλία ανακύκλωσης

Kotsovolos Recycled appliancesΠού πάνε οι ηλεκτρικές συσκευές όταν χαλάσουν; Από τις αρχές Απριλίου η εταιρεία Κωτσόβολος δίνει λύση στο ερώτημα πολλών από εμάς που θέλουμε να συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος. Με δεδομένο ότι οι πιο απλές και καθημερινές μας συνήθειες είναι αυτές που μπορούν να συνεισφέρουν με το σημαντικότερο τρόπο σε ένα καλύτερο μέλλον για το περιβάλλον, ο Κωτσόβολος αποφάσισε να μας βοηθήσει συλλέγοντας τις παλιές ηλεκτρικές συσκευές μας και φροντίζοντας να ανακυκλωθούν.

Συγκεκριμένα, οι καταναλωτές από τις αρχές Απριλίου μπορούν να παραδίδουν όλες τις παλιές ηλεκτρικές συσκευές τους σε οποιοδήποτε κατάστημα της αλυσίδας Κωτσόβολος όπου θα συγκεντρώνονται και θα προωθούνται για ανακύκλωση. Στη δεύτερη φάση του προγράμματος, που θα ξεκινήσει από τα μέσα Μαΐου, η εταιρεία Κωτσόβολος θα παραλαμβάνει δωρεάν κατά την παράδοση των νέων ηλεκτρικών συσκευών στους πελάτες της, τις παλιές ομοειδείς ηλεκτρικές συσκευές τους. Η πρωτοβουλία αυτή αναμένεται να επεκταθεί μέχρι την αρχή του καλοκαιριού ώστε να καλύπτει όχι μόνο την Αττική αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα

“Οι συσκευές αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία… το ίδιο και το περιβάλλον”: Με αυτά τα λόγια ο Διευθυντής Marketing της DSGi South-East Europe, κ. Γιώργος Καράμπελας, άνοιξε την εκδήλωση εγκαινίων της πρωτοβουλίας Ανακύκλωσης της εταιρείας που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 07 Απριλίου, στο κατάστημα της αλυσίδας στον Πειραιά παρουσία του Δημάρχου κ. Παναγιώτη Φασούλα.

Ο Δήμαρχος Πειραιά, κ. Παναγιώτης Φασούλας “έριξε” την πρώτη “βολή” – ηλεκτρική συσκευή στον κάδο ανακύκλωσης που εγκαταστάθηκε ειδικά για αυτό το σκοπό στο κατάστημα Κωτσόβολος στον Πειραιά. Στη συνέχεια εξέφρασε την υποστήριξή του για την πρωτοβουλία της εταιρείας Κωτσόβολος και κάλεσε τόσο τους δημότες του Πειραιά όσο και όλους τους Έλληνες να συμμετέχουν στο σημαντικό αυτό έργο για την προστασία του περιβάλλοντος. Ο κ. Παναγιώτης Φασούλας έχει εκδηλώσει επανειλημμένα με την ιδιότητα του Δημάρχου το ενδιαφέρον του για το περιβάλλον, μέσα από μια σειρά ενεργειών ανακύκλωσης που υλοποιεί στο δήμο Πειραιά τα τελευταία χρόνια.

Ο κ. Fernando de Vicente, Διευθύνων Σύμβουλος της DSGi South-East Europe, δήλωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινάμε σήμερα αυτό το μεγάλο έργο της Ανακύκλωσης συσκευών. Στην εταιρεία Κωτσόβολος πιστεύουμε ότι ο καθένας μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην προστασία του πλανήτη και συμβάλλουμε έτσι με το δικό μας τρόπο στην εξασφάλιση ενός καλύτερου μέλλοντος για το περιβάλλον. Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμάς να έχουμε την υποστήριξη του Δημάρχου Πειραιά κ. Παναγιώτη Φασούλα που δίνει το παράδειγμα ξεκινώντας πρώτος την Ανακύκλωση συσκευών μαζί με την εταιρεία Κωτσόβολος στο κατάστημά μας στον Πειραιά”.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Microsoft Windows 10

Γαλλία: Προειδοποιητική επιστολή στη Microsoft για κρυφές τακτικές

Οι γαλλικές αρχές έστειλαν στην Microsoft μια επίσημη προειδοποίηση να διακόψουν τη συλλογή πληροφοριών των χρηστών του λειτουργικού Windows 10. Η επιστολή αυτή αφορούσε ξεκάθαρα την τακτική της Microsoft να συλλέγει πληροφορίες για στοχευμένες διαφημίσεις και ίσως άλλους σκοπούς.

Κοινωνική ευθύνη Microsoft

Microsoft Ελλάς | Εκπαιδευτικά σεμινάρια σε μετανάστες και άνεργους

Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 5 Ιουλίου στην πόλη της Ηγουμενίτσας τα εγκαίνια του Κέντρου «Απεριόριστες Δυνατότητες» της Microsoft, στο οποίο άτομα που ανήκουν σε ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ειδικά εκπαιδευτικά σεμινάρια πάνω στη χρήση Ηλεκτρονικού Υπολογιστή, ούτως ώστε να ενισχύσουν τη θέση τους στη σύγχρονη αγορά εργασίας.

Κοινωνική ευθύνη Nokia

Alpha Copy/ Nokia | Αρωγός στην «Παναθηναϊκή Δημοπρασία Αγάπης»

Η Alpha Copy/ Nokia, χρυσός χορηγός της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟ, στηρίζει και ‘εκτός γηπέδου’ τη φιλανθρωπική δραστηριότητα της ομάδας, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 1η Ιουλίου σε γνωστό κέντρο. Στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου, για την «Παναθηναϊκή Δημοπρασία Αγάπης», δημοπρατήθηκαν αντικείμενα από ολόκληρη την ιστορική διαδρομή του Παναθηναϊκού, […]

Κοινωνική ευθύνη GERMANOS

Όμιλος Εταιριών ΓΕΡΜΑΝΟΣ | Στηρίζει τη HumanAid

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, o Όμιλος Εταιριών ΓΕΡΜΑΝΟΣ στηρίζει την πρωτοβουλία του μη κερδοσκοπικού οργανισμού HumanAid και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα φιλοξενίας στην Αθήνα των παιδιών του Ορφανοτροφείου των Αγίων Σαράντα, του μοναδικού ορφανοτροφείου που υποστηρίζει την Ελληνική Μειονότητα της Αλβανίας.