Η Rainbow στο 4ο Συνέδριο Μουσικής Πληροφορικής

Η εταιρεία Rainbow συμμετέχει στο 4ο Συνέδριο Μουσικής Πληροφορικής-Sound and Music Computing 07 (SMC07), υποστηρίζοντας τον Εξουσιοδοτημένο Μεταπωλητή της, FAGOTTO MUSIC Ο.Ε, θέλοντας να συμβάλλει στην ενίσχυση της εξέλιξης της τεχνολογίας στη μουσική.

Το 4ο Συνέδριο Μουσικής Πληροφορικής θα λάβει χώρα στη Λευκάδα μεταξύ 11-13 Ιουλίου 2007. Σκοπός του συνεδρίου είναι να φέρει κόντα τους ερευνητές της επιστήμης της πληροφορικής με τους συνθέτες και τους μουσικολόγους, οι οποίοι θα συζητήσουν για τις παρούσες και μελλοντικές χρήσεις των εργαλείων της μουσικής πληροφορικής.

Η Rainbow, επίσημος διανομέας της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, διαθέτει δύο επαγγελματικά εργαλεία ήχου, το Apple Logic Pro και το Apple Soundtrack Pro 2. Το “Logic Pro” (v.7) μετατρέπει τους υπολογιστές Macintosh σε εργαλεία επαγγελματικής επεξεργασίας ψηφιακού ήχου και συναντά τις πιο υψηλές απαιτήσεις ως προς την παραγωγή. Το “Soundtrack Pro 2”, μέρος της σουίτας “Final Cut Studio 2”, αποτελεί μία επαναστατική εφαρμογή για συγχρονισμό και επεξεργασία ήχου με κινούμενη εικόνα, καλύπτοντας έτσι τα βιομηχανικά πρότυπα της αγοράς στο χώρο του video. Για τα δύο αυτά εργαλεία θα μιλήσει ο Video Business Development Manager της Rainbow κ. Χρίστος Κρασίδης σε παρουσίαση που θα πραγματοποιήσει στο Culture Center: Exhibition Hall 2, στις 12/7/07 και ώρα 13:00-14:00.

Επεξεργάστηκε την 27 Δεκεμβρίου 2008 10:50

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.