COSMOTE | Κινητό ευρυζωνικό Internet στη ΔΕΘ

Το πιο γρήγορο Mobile Internet στην Ελλάδα και το νέο μενού υπηρεσιών COSMOTE my view επέλεξε να παρουσιάσει φέτος στη ΔΕΘ η COSMOTE, στο περίπτερο του Ομίλου εταιριών ΟΤΕ. Βασιζόμενη στο υψηλών προδιαγραφών 3G/HSPA δίκτυό της, το μεγαλύτερο στην Ελλάδα, η COSMOTE παρέχει αποκλειστικά το πιο γρήγορo κινητό Internet της αγοράς με ταχύτητες έως 7.2 Mbps με τα προγράμματα Internet On The Go.

Μέσα από τρεις νέες συσκευές: USB Stick, USB Modem και ExpressCard, οι πελάτες της εταιρίας μπορούν να απολαμβάνουν ταχύτερα και πιο οικονομικά ασύρματη πρόσβαση στο Internet, όπου θέλουν, με ακόμα πιο πλούσιες σε περιεχόμενο online εφαρμογές.

Τα προγράμματα Internet On The Go αποδεικνύονται ιδιαίτερα δημοφιλή, καθώς η εταιρία, όπως αναφέρεται στα οικονομικά αποτελέσματα του Ομίλου ΟΤΕ για το Β’ τρίμηνο 2008, προσελκύει πλέον το 60% περίπου των καθαρών νέων συνδέσεων κινητού ευρυζωνικού Internet (μέσω data modems) στην αγορά. Επιπλέον, μέχρι το τέλος του χρόνου η εταιρία προγραμματίζει την περαιτέρω αναβάθμιση του 3G δικτύου της με έμφαση στα μεγάλα αστικά κέντρα της επαρχίας, καθώς και μέρη τουριστικού ενδιαφέροντος.

Στο stand της COSMOTE οι επισκέπτες του περιπτέρου είχαν, επίσης, τη δυνατότητα, με το πάτημα ενός κουμπιού, να πλοηγηθούν στο συναρπαστικό κόσμο του COSMOTE my view, του νέου μενού υπηρεσιών της εταιρίας για πλούσια ενημέρωση, ψυχαγωγία και επικοινωνία. Διαθέσιμο από όλες τις WAP συσκευές, το νέο μενού υπηρεσιών δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να απολαύσει μέσα από το κινητό του την αγαπημένη του μουσική, παιχνίδια, εικόνες, να μάθει τα πάντα για την επικαιρότητα, το Χρηματιστήριο και τα αθλητικά, να οργανώσει ταξίδια, τη διασκέδασή του, ακόμα και να πραγματοποιήσει τις αγορές του.

Επεξεργάστηκε την 15 Σεπτεμβρίου 2008 8:28

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.