Αγώνες με φουσκωτά στη Κέρκυρα και χορηγό την COSMOTE

Εντυπωσιακό θέαμα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Κέρκυρας που προσέφεραν οι αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος φουσκωτών σκαφών «Κέρκυρα 2007» και του πανελλήνιου πρωταθλήματος jet ski, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με τη υποστήριξη της COSMOTE, το Σάββατο 16 Ιουνίου στον Όρμο Γαρίτσας.

Η COSMOTE, έδωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά το δυναμικό της «παρών», υποστηρίζοντας την πρωτοβουλία του Δήμου Κερκυραίων, με στόχο την ανάδειξη της αθλητικής και πολιτιστικής δράσης της περιοχής. Οι Αγώνες διοργανώθηκαν από τον Όμιλο Φουσκωτών Σκαφών Κέρκυρας με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Ιόνιων Νησιών, της Νομαρχίας Κέρκυρας, του Δήμου Κερκυραίων, της ΑΝΕΔΚ και του Επιμελητηρίου Κέρκυρας.

Μπροστά σε πλήθος κόσμου, 31 φουσκωτά σκάφη, τα πληρώματα των οποίων προέρχονταν από ολόκληρη την Ελλάδα, συμμετείχαν στους αγώνες ανοικτής θαλάσσης που έγιναν το πρωί του Σαββάτου και στους αγώνες τριγώνου που έγιναν το απόγευμα. Από τα 31 συμμετέχοντα σκάφη τερμάτισαν στον όρμο της Γαρίτσας 27, ενώ 4 αποσύρθηκαν λόγω τεχνικών προβλημάτων. Στους αγώνες off-shore (ανοικτής θαλάσσης), πρώτοι στη γενική κατάταξη αναδείχθηκαν οι Ντριτζής και Νικολάου με χρόνο 35:09. Το απόγευμα, στους αγώνες τριγώνου στην καθιερωμένη πίστα της Formula 1 στη Γαρίτσα, πρώτος νικητής της γενικής κατάταξης αναδείχθηκε ο Απόστολος Λιάπης από την Κρήτη.

Ανάμεσα στους δύο αγώνες, οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τους καλύτερους αθλητές των jet-ski σε φιγούρες και προσπάθειες που ενθουσίασαν το κοινό. Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό μέρος, οι νικητές του Πανελλήνιου πρωταθλήματος jet-ski ανά κατηγορία ήταν: Freestyle: Σαχαρίδης, Pro ski 800: Σαχαρίδης, Stock 1200: Σαχινίδης, Novice 1200: Δαλιάνης, Normal 1200: Mαλαματίνης.

Η παρουσία της COSMOTE για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Κέρκυρα, επιβεβαιώνει την έμπρακτη στήριξή της εταιρίας, στην ανάπτυξη του αθλητισμού αλλά και αξιόλογων πρωτοβουλιών της ελληνικής περιφέρειας.

Επεξεργάστηκε την 13 Δεκεμβρίου 2008 23:15

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.