Ξεκινά την 1η Ιουνίου το τριήμερο διεθνές συνέδριο της ΕΕΤΤ

Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων ΕΕΤΤ διοργανώνει τριήμερο Διεθνές Συνέδριο με θέμα «Οι Παγκόσμιες Δυναμικές του Ευρυζωνικού Διαδικτύου – Εxploring the Global Dynamics of Broadband Internet». Το Συνέδριο ξεκινά τις εργασίες του την Παρασκευή 1 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 3 Ιουνίου 2007 στο Ξενοδοχείο Lagonissi Grand Resort.

Στόχος του Συνεδρίου είναι να αναλύσει τη διεθνή διάσταση του ευρυζωνικού διαδικτύου και να δώσει βήμα σε επιφανείς έλληνες και ξένους ειδικούς της τεχνολογίας και της αγοράς της ευρυζωνικότητας, προκειμένου να καταστήσουν τους συνέδρους κοινωνούς της τεχνογνωσίας τους. H πρώτη ημέρα του Συνεδρίου (Παρασκευή 1η Ιουνίου 2007) θα επικεντρωθεί θεματικά στις πολιτικές ανάπτυξης του ευρυζωνικού διαδικτύου, και ειδικότερα στις εφαρμοζόμενες εθνικές πολιτικές, τις διεθνείς συνεργασίες που δημιουργούνται για την προαγωγή του καθώς επίσης και στις προσεγγίσεις του πολιτικών κομμάτων.

Τη δεύτερη ημέρα (Σάββατο, 2 Ιουνίου 2007) θα συζητηθούν οι διεθνείς εφαρμογές του ευρυζωνικού διαδικτύου και οι ρυθμιστικές ενέργειες για τη διάδοσή τους. Τέλος, μέσα από τις εργασίες της τρίτης ημέρας (Κυριακή, 3 Ιουνίου 2007) θα αποτυπωθεί η ελληνική πραγματικότητα όσον αφορά στο ευρυζωνικό διαδίκτυο, σε επίπεδο αγοράς και κοινωνίας πολιτών.

Επεξεργάστηκε την 22 Οκτωβρίου 2007 17:41

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.