Epson | Χορηγός στο θεσμό Portfolio Reviews

Ο Όμιλος Epson για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συμμετείχε στη Φωτογραφική Συγκυρία που διοργανώνει το Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της συνολικής συνεργασίας της εταιρείας με το Μουσείο. Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος, η Φωτογραφική Συγκυρία εντάσσεται για πρώτη φορά στο νέο καλλιτεχνικό γεγονός με διεθνείς προεκτάσεις, τη Photo Biennale. Μετά την επιτυχία της περσινής διοργάνωσης, η Epson και φέτος ανέλαβε την αποκλειστική χορηγία του θεσμού των Portfolio Reviews.

Η εταιρεία με μια σειρά από δραστηριότητες και συμμετοχή σε δυναμικές και καινοτόμες διοργανώσεις στηρίζει και αναδεικνύει πάντα το έργο των Ελλήνων φωτογράφων και καλλιτεχνών.

Τα Portfolio Reviews, αποτελούν μια μοναδική ευκαιρία συνάντησης επαγγελματιών φωτογράφων της ελληνικής και διεθνούς φωτογραφικής σκηνής, αξιολόγησης του έργου τους, ανταλλαγής απόψεων και πρακτικών συμβουλών και ανάπτυξης μελλοντικών συνεργασιών. Στη φετινή διοργάνωση 65 επιλεγμένοι επαγγελματίες φωτογράφοι και καλλιτέχνες παρουσίασαν το έργο τους σε 23μελή ομάδα διακεκριμένων reviewers σε περισσότερες από 700 συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν.

Η Epson παράλληλα με τη χορηγία της διοργάνωσης, επιβραβεύει έμπρακτα την προσπάθεια των δημιουργών προσφέροντας στους τρεις νικητές της διαδικασίας Photoviewers Ρ5000 και Ρ4000. Πρόκειται για φορητές συσκευές αποθήκευσης εικόνων, βίντεο και άλλων αρχείων που αποτελούν πρακτικές λύσεις για επαγγελματίες φωτογράφους που βρίσκονται συνεχώς σε κίνηση.

Επεξεργάστηκε την 24 Απριλίου 2008 14:30

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.