Fly Beeyond Festival με Avril Lavigne, James, Air, Tori Amos και Pink

Mετά το Ejekt και το Synch Festival, τη Shakira & τους Orishas, τo WHAT’S UP της COSMOTE φέρνει το FLY BEEYOND FESTIVAL, το μεγαλύτερο pop & rock festival του καλοκαιριού.

Το Fly Beeyond festival είναι το πιο φρέσκο και νεανικό μουσικό γεγονός της χώρας μας, που φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια στο χώρο των διεθνών live festivals με συγκροτήματα και καλλιτέχνες της παγκόσμιας pop και rock μουσικής σκηνής.

Από σήμερα και μέχρι τις 19 Ιουλίου, στη σκηνή του φεστιβάλ που θα στηθεί ανάμεσα στο «Τείχος των Εθνών» και την «Αγορά» του ΟΑΚΑ, θα παρελάσουν σημαντικά και αγαπημένα ονόματα της μουσικής σκηνής από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το ελληνικό νεανικό μουσικόφιλο κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ζωντανά, μουσικά σχήματα που βρίσκονται στο απόγειο της καριέρας τους όπως οι: Avril Lavigne, James, Air, Tori Amos και Pink.

Με πλούσιες νεανικές δραστηριότητες, εκπλήξεις και δώρα το WHAT’S UP θα πλαισιώσει τον εορταστικό χαρακτήρα του τριημέρου. Γιατί η μουσική θέλει πάντα την καλύτερη παρέα!

Επεξεργάστηκε την 18 Ιουλίου 2007 9:04

Σχόλια

  • το Fly Beeyond festival με την Avril Lavigne ηταν υπεροχο! Διασκεδασα παρα πολυ κ περασα ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!! Οσοι δεν ηρθατε χασατε! *Η AVRIL ειναι μια θεα!!!*

  • Είμαι Κρήτη και δεν μπόρεσα να πάω. Για πες μας περισσότερα Πόπη. Είχε κόσμο, το εισητήριο φτηνό?

  • Για την μια μερα 60, για τις δυο 90 κ για τις τρεις 120. Αλλα η pink δεν εκανε συναυλια! αρα ηταν μονο 2 μερες

  • Kali fasi. ego edo stin Kriti pao mono se gledia kai panigiria. Molis giriso omos athina tha paro svarna oti exei apomeinei apo sinavlies. Tha pao kai kamia epidavro. :)

  • εμενα ηταν η πρωτη μου συναυλια κ ηταν πολυ ωραια.. αν μου δωθει η ευκαιρια θα παω κ σε αλλες!!

  • Θυμάμαι πρώτη μου συναυλία ήταν το 1994. Όταν είχα ακούσει Live τους Altern8, ένα βρετανικό group ηλεκτρονικής μουσικής στο Tessera στην Πειραιώς.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.