Δωρεάν 6 προσκλήσεις για την έκθεση Ήχος-Εικόνα show 2007

Εχθές πέρασα από το εκθεσιακό κέντρο Helexpo για να δω το χώρο που θα στεγαστεί το περίπτερο του techblog.gr. Στο επίπεδο D με αριθμό 16, το περίπτερό μας (σας) καταλαμβάνει 25 τ.μ. και θα περιλαμβάνει εξοπλισμό από τη Philips και την ETYT. Συγκεκριμένα θα έχουμε μια 42άρα και μια 47άρα LCD από τη Philips (ευχαριστώ την κα. Εύη Τσιτσιρίκου) και δυο βάσεις-έπιπλα από την ETYT (ευχαριστώ τον κ. Μάκη Αποστόλου). Τα δυο πανό που θα αναρτήσουμε στο περίπτερο τα παρέλαβα την Παρασκευή και έχουν διαστάσεις 3×0,90m ενώ τα διαφημιστικά που θα μοιράζονται στους επισκέπτες τα αναμένω την ερχόμενη Τετάρτη. Στα χέρια μου έχω και 6 προσκλήσεις (γλιτώνεις τα 7 ευρώ της εισόδου) τις οποίες θα δώσω στους 6 πρώτους που θα αφήσουν ένα σχόλιο σε αυτό το post.

Επεξεργάστηκε την 31 Οκτωβρίου 2007 11:08

Σχόλια

  • kalimera kai xronia polla!! E8nikh Eorth simera. Mias kai ime o protos pou grafw mporw na er8w na doulepsw ki ollas..ama me 8elete fisika (LOL) loipon.. 8a ta poume sthn ek8esh.. sinexiste th kalh doulia..

  • @Ερμής: Σε περιμένουμε...

    @Παύλος: Υπάρχει κενή θέση δίπλα σε μια ψηλή ξανθιά, όχι για πολύ ακόμα....

    @Γιώργος: H συντακτική ομάδα σε ευχαριστεί.

    @Pantelis: Δεν έχει βγει ακόμα η λίστα ξέρω όμως αν θες να ρωτήσεις για κάποιον συγκεκριμένα. Από τους "μεγάλους" θα είναι Philips, Samsung, LG & Sharp. Στο επίπεδο D που είναι και το περίπτερο του techblog.gr θα έχει δωρεάν ίντερνετ cafe σε συνεργασία με το Πλαίσιο ενώ θα υπάρχει και μουσείο λαϊκών οργάνων.

    @Stelios & Alex: Θέλουμε τη συμμετοχή σας.

    Τώρα πρέπει να σκεφτώ πως θα παραλάβετε τις προσκλήσεις! :p

    Πείτε καμιά ιδέα...

  • Ή που θα πεις εσυ Costa μια συγκεκριμενη ώρα να είμαστε στην είσοδο της έκθεσης όλοι να μας δώθουν ή δεν ξέρω αν γίνεται να σου δώσουμε τα πλήρη ονόματα μας και να είναι οι προσκλήσεις στην είσοδο (στα εισητήρια) και να περιμένουν...

  • Θα ρωτήσω τους διοργανωτές της έκθεσης αν θα κρατάνε λίστα με ονόματα για free pass. Αν ναι τότε θα δώσω τα ονόματά σας στην Κατερίνα στην είσοδο.

    Αυτό που βλέπω όμως πιο πιθανό είναι να σας δώσω το κινητό μου και να έρθει κάποιος συνεργάτης μου με τις προσκλήσεις στην είσοδο όταν φτάσετε.

  • Οι συζητήσεις για τη συμμετοχή του techblog.gr στην έκθεση Ήχος-Εικόνα είχαν ξεκινήσει εδώ και περίπου ένα μήνα. Όμως μόλις της προηγούμενη Πέμπτη "έπεσαν" οι υπογραφές και αρχίσαμε να δουλεύουμε-τρέχουμε(!) για την έκθεση.

    Δεν σας έχω ξεχάσει με τις προσκλήσεις. Σήμερα θα μου απαντήσουν από τη διοργανώτρια αρχή εάν θα υπάρχει λίστα στην είσοδο για να δώσω τα ονόματά σας. Όμως καλού κακού στείλτε μου ένα μήνυμα στο editors[a]techblog.gr από το mail που δώσατε για να γράψετε το σχόλιο, γράφοντας όνομα-επίθετο και κινητό τηλέφωνο.

    Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.

  • Αγαπητοί φίλοι,
    Τελικά θα υπάρξει λίστα με ονόματα και ήδη έχω δώσει του Παύλου και του Γιώργου, οι υπόλοιποι στείλτε μου άμεσα ένα mail στο editors[a]techbblog.gr για να προσθέσω και τα δικά σας ονοματεπώνυμα.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.