H Lenovo χορηγός στο πανευρωπαϊκό συνέδριο EUMU

Η Lenovo Ελλάδος και Κύπρου συμμετείχε ως Χορηγός Τεχνολογικού Εξοπλισμού στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της EUMU, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από την EUMU – HELLAS, στο Ξενοδοχείο Divani Apollon Palace, 18 – 19 Μαϊου, με την υποστήριξη του Προξενικού Σώματος Ελλάδος και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Στο συνέδριο συμμετείχαν σχεδόν 1.000 άτομα, από την EUMU, το Eυρωπαϊκό Κοινοβούλιο, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και άλλα θεσμικά Όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και πολλές προσωπικότητες της κοινωνικο-οικονομικής και πολιτικής ζωής, από διάφορες χώρες της Ευρώπης.

Η EUMU – Ευρωπαϊκή Ένωση Μικρών & Μεσαίων Επιχειρήσεων EUMU – Hellas, αποτελεί μία διεθνή οργάνωση που ιδρύθηκε το 1999 με στόχο την εκπροσώπηση όλων των Ευρωπαϊκών μικρομεσαίων επιχειρήσεων έναντι των Κοινοτικών Οργάνων και της Κοινής Γνώμης, επί νομικού, επαγγελματικού, οικονομικού, κοινωνικού και πολιτιστικού επιπέδου. Η έδρα της βρίσκεται στις Βρυξέλλες και συμμετέχουν σε αυτήν περίπου 200.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους. Αποστολή της EUMU – Hellas, όπως και της EUMU – Europa είναι να μεταφέρει στα Ευρωπαϊκά όργανα, θέσεις, προβλήματα, πρακτικές γνώσεις και εθνικές ιδιαιτερότητες των μελών της με απώτερο στόχο, την διαμόρφωση μίας δικαιότερης πολιτικής υπέρ των Μεσαίων Τάξεων με τη θέσπιση νέων Ευρωπαϊκών αποφάσεων και κανονισμών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την EUMU: https://www.eumuhellas.gr

Επεξεργάστηκε την 23 Δεκεμβρίου 2008 10:55

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.