Η τεχνολογία στην υπηρεσία της τέχνης

Στο Athens Video Art Festival, το διεθνές φεστιβάλ οπτικo-ακουστικών τεχνών αφιερωμένο στον ψηφιακό πολιτισμό και τις νέες τεχνολογίες εγκαινίασε ο ΟΤΕ τον Γ’ κύκλο ενημέρωσης για την ευρυζωνικότητα με την παρουσία του περιπτέρου «ΟΤΕ on the Βroadband». Το Φεστιβάλ έλαβε χώρα στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι το τριήμερο 27, 28 & 29 Απριλίου 2007.

Οι χιλιάδες φίλοι της τέχνης του video που επισκέφθηκαν το Athens Video Art Festival, είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν από κοντά τα οφέλη των ευρυζωνικών υπηρεσιών αλλά και να δουν πως η τεχνολογία και οι ταχύτητες που προσφέρει το γρήγορο internet «υπηρετούν» και επικοινωνούν την σύγχρονη τέχνη.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου «ΟΤΕ on the Broadband» έκαναν «downloading» videos καλλιτεχνών που συμμετείχαν στο Φεστιβάλ ενώ παράλληλα είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν πλούσια δώρα όπως ηλεκτρονικούς υπολογιστές, Palm Tops, πακέτα σύνδεσης ADSL, MP3 players κ.α.

Ο Γ’ κύκλος της τεχνολογικής Κινητής Μονάδας Ενημέρωσης «ΟΤΕ on the Broadband» δεν σταματάει όμως εδώ καθώς το ταξίδι του συνεχίζεται στην περιφέρεια όπου πρόκειται να επισκεφθεί ακόμα 19 πόλεις-σταθμούς. Την Τρίτη 1η Μαΐου επισκέπτεται την Κόρινθο, την Πέμπτη 3 Μαΐου την Πάτρα και ακολούθως τον Πύργο Ηλείας, το Αγρίνιο, την Άρτα, την Κέρκυρα, τα Ιωάννινα, την Καστοριά, την Κοζάνη, τη Βέροια, την Κατερίνη, τη Λάρισα, τα Τρίκαλα, την Καρδίτσα, το Βόλο, τη Λαμία και την Χαλκίδα.

Επεξεργάστηκε την 27 Δεκεμβρίου 2008 12:13

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.