Apple Logic Studio | Παρουσίαση στη S.A.E. Athens

Η Rainbow A.E., επίσημος διανομέας της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο πραγματοποίησε στις 28/01/08 ημερίδα που είχε ως θέμα τις δημοφιλείς εφαρμογές της Apple “Logic Express και Logic Studio” σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στους χώρους της S.A.E Athens. Η S.A.E. Athens είναι Σχολή Ελευθέρων Σπουδών με διεθνή παρουσία στο χώρο της μουσικής τεχνολογίας.

Οι φοιτητές της S.Α.Ε. Athens παρακολούθησαν με πολύ ενδιαφέρον την ομιλία από εξειδικευμένο εισηγητή της Rainbow κατά την οποία παρουσιάστηκαν όχι μόνο οι δημοφιλείς εφαρμογές της Apple για επεξεργασία και παραγωγή ήχου αλλά και οι τεχνολογικές καινοτομίες της Apple στον τομέα της μουσικής. Συγκεκριμένα αναλύθηκαν οι ολοκληρωμένες λύσεις της Apple, Logic Express και Logic Studio, τα επαγγελματικά εργαλεία που είναι απαραίτητα σε κάθε μουσικό. Η συμμετοχή του κοινού και οι ερωτήσεις που τέθηκαν δημιούργησαν ένα ευχάριστο κλίμα διαλόγου.

Η παρουσίαση κινήθηκε στα πλαίσια της τεχνολογίας της Apple στον τομέα της μουσικής και ακολούθησε έκθεση προϊόντων της Apple. Οι φοιτητές είχαν έτσι τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τους υπολογιστές και όλα τα προγράμματα που εκπροσωπεί η εταιρεία Rainbow Α.Ε. και τους ενδιαφέρουν άμεσα.

Δείτε επίσης:
> Η Canon παράγει την 30ή εκατομμυριοστή μηχανή EOS
> Η Alpha Copy/ Nokia άνοιξε ηλεκτρονικό κατάστημα
> Κινητό τηλέφωνο για την τρίτη ηλικία

Επεξεργάστηκε την 1 Φεβρουαρίου 2008 21:13

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.