Xerox – 35 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Events

Η Xerox Hellas συμπλήρωσε 35 χρόνια επιτυχημένης τεχνολογικής παρουσίας στην ελληνική αγορά! Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, στις 31 Μαΐου, η πρωτοπόρος στη διαχείριση εγγράφων εταιρεία «έσβησε» τα 35 κεράκια της και παρουσίασε τα σημεία – σταθμούς στην πολύχρονη πορεία της.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε επίσημα και για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο τομέας Xerox Global Services στην Ελλάδα. Η Xerox Global Services είναι πρωτοπόρος παγκοσμίως στην εξωτερική ανάθεση υπηρεσιών παραγωγής και διαχείρισης εγγράφων και μπορεί να ανασχεδιάσει όλους τους τομείς διαχείρισης εγγράφων των επιχειρήσεων, παρέχοντας βελτιωμένες διαδικασίες εγγράφων και σημαντική εξοικονόμηση κόστους.

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business

Εκτυπωτές Xerox με τεχνολογία ConnectKey

Ο σύγχρονος χώρος εργασίας έχει εξελιχθεί πέρα από τις δυνατότητες οποιουδήποτε μεμονωμένου μηχανήματος για να ικανοποιεί τις ανάγκες παραγωγικότητας του σύγχρονου, μετακινούμενου εργατικού δυναμικού που είναι πάντα σε σύνδεση.

Business

Xerox Hellas, 100 Συμβόλαια Managed Print Services με κορυφαίες εταιρείες

Τα 100 συμβόλαια Managed Print Services (MPS) συμπλήρωσε πρόσφατα η Xerox Hellas, γεγονός που επιβεβαιώνει την ηγετική της θέση στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ολοκληρωμένης διαχείρισης εγγράφων και στην ελληνική αγορά. Το 2005 η Xerox έγινε η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που ενέταξε στο χαρτοφυλάκιό της τις υπηρεσίες διαχείρισης εκτυπώσεων.