Το booth του techblog.gr στην έκθεση dte

Μόλις επέστρεψα από το Expo Athens (Ανθούσα) και τα νέα είναι πολύ καλά για το booth του Techblog. Αύριο τα χαράματα, καταφθάνει στην έκθεση το φορτηγό της LG φορτωμένο με μια 60άρα plasma και μια 32άρα LCD. Υποψιάζομαι ότι θα έχουμε την μεγαλύτερη τηλεόραση στην έκθεση και ήδη αρχίζω να βλέπω τον κόσμο που θα συγκεντρώνεται στο booth μας (σας).

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την κα. Λύδια Αξαρλή από την LG Electronics Hellas καθώς επίσης και την κ. Νάνσυ Αργυροπούλου από την Audio Group Greece η οποία θα μας διαθέσει μια πανέμορφη 37άρα LCD της Loewe σε ανθρακί χρώμα! Σήμερα κρέμασα τα πανό στο booth και παρέλαβα 8 κιβώτια με κουτάκια RedBull για τους επισκέπτες μας (ευχαριστώ τον Γιώργο από τη RedBull). Αύριο θα στήσω και θα συνδέσω τις τηλεοράσεις. Σας περιμένουμε όλους στο booth Ε17 από τις 11 το πρωί!

Επεξεργάστηκε την 3 Ιουλίου 2009 18:59

Σχόλια

  • Καλή επιτυχίααααα και καλή δύναμη:) Είμαι σίγουρος οτι το Booth του techblog θα μαζέψει πολύ κόσμοο!!

  • Με τέτοια τηλεόραση μαζί με τα red bull πρέπει να δίνεις και pop-corn νομίζω:):)

  • Γειά σας

    Κι εγώ σταμάτησα στο booth γιατί είδα την τηλεόραση 60 ιντσών που με τράβηξε. Ένας από εσάς με πλησίασε και μου έδωσε το διαφημιστικο κι έτσι τώρα μπήκα στο site και σας διαβάζω. Είναι μιά καλή προσπάθεια και χρήσιμη.

    Καλό κουράγιο και καλή συνέχεια.

    Ηλίας Δ.

  • Ευχαριστούμε Ηλία.
    Η 60άρα και το ψυγείο RedBull είναι πραγματικά μαγνήτες!

  • Αν είχαμε και τη Λυδία στο booth, δεν θα ενδιαφερόταν κανείς για το techblog.gr :p

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.