techblogTV: dte 2007 | Live broadcast

Για δολιοφθορά σε δύο δακτυλίους οπτικών ινών που βύθισαν στο σκοτάδι το ίντερνετ τις χώρας μας κάνουν λόγο πηγές από την ΟΤΕnet. Με χρονική απόσταση μερικών λεπτών κόπηκαν καλώδια οπτικής ίνας κόβοντας την επαφή με το “έξω κόσμο” των περισσοτέρων internet providers που βασίζονται στις γραμμές του OTE. Πληροφορίες λένε ότι μόνο χρήστες της Forthnet έμειναν αλώβητοι και είχαν πρόσβαση σε ίντερνετ από το πρωί σήμερα έως και νωρίς το απόγευμα.
Πρώτη ημέρα σήμερα της έκθεσης dte και θέλαμε πολύ να κάνουμε live webcast όμως το πρόβλημα που προαναφέραμε δεν μας το επέτρεψε – εκπέμψαμε μετά τις 18:00 και με αρκετά μεγάλο delay.

Επεξεργάστηκε την 8 Νοεμβρίου 2007 22:19

Σχόλια

  • Όλοι είχαν πρόβλημα. Ξέρω παιδιά σε εταιρεία δημοσκοπήσεων που χρησιμοποιεί forthnet για πρόσβαση στο διαδίκτυο και έκαναν μια έρευνα μέσω internet και αναγκάστηκαν να διακόψουν στις 12:00 το πρωί λόγω αυτού του προβλήματος.

    Κι εγώ είχα πρόβλημα με Vivodi κυρίως σε sites του εξωτερικού. Anyway. Καλή συνέχεια στη DTE!

  • @John: Τα site του εξωτερικού και ελληνικά site που φιλοξενούνται σε servers έξω, είχαν το πρόβλημα. Αυτό για τη Forthnet το μεταφέρω με επιφύλαξη (σύμφωνα με συνεργάτη τη Ote η Forthnet δεν χρησιμοποιεί τις γραμμές του ΟΤΕ που παρουσίασαν το πρόβλημα).

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.