dte-Digital 2007: Μια μεγάλη έκθεση για όλες τις τεχνολογίες

Η dte-Digital Technology Expo αποτελεί την εξέλιξη της μεγάλης έκθεσης πληροφορικής COMDEX. Λόγω των διεθνών εξελίξεων και των τάσεων της αγοράς η διοργάνωση από έκθεση πληροφορικής εξελίχθηκε σε έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας. Φέτος θα πραγματοποιηθεί από 8 έως 11 Νοεμβρίου.

Ακολουθώντας τις διεθνείς εκθεσιακές εξελίξεις, που δείχνουν φανερά την τάση για παρουσίαση καταναλωτικών τεχνολογικών προϊόντων (Consumer Electronics) μαζί με προϊόντα πληροφορικής & τηλεπικοινωνιών σε μια έκθεση (π.χ. CES, CEBIT), ο όρος “ Έκθεση Ψηφιακής Τεχνολογίας” αποδίδει ακριβώς τον ορισμό του εύρους της γκάμας των προϊόντων που παρουσιάζονται.

Η dte-Digital Technology Expo 2007 είναι η μοναδική έκθεση που αποτελεί μια πλατφόρμα για τους εκθέτες να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους απ’ ευθείας στο κοινό.

Η Έκθεση παραθέτει αυτή τη δυνατότητα όχι μόνο στο καταναλωτικό κοινό αλλά και στον Τύπο, τους επαγγελματίες και στο ίδιο το κανάλι μεταπώλησης. Με σχεδόν 100.000 επισκέπτες τα τελευταία τρία χρόνια, η dte-Digital Technology Expo αποτελεί το σημαντικότερο γεγονός για τον κλάδο της ψηφιακής τεχνολογίας στην πρωτεύουσα.

Η μεγαλύτερη έκθεση Ψηφιακής Τεχνολογίας dte-Digital Technology Expo 2007, θα πραγματοποιηθεί από 8 έως 11 Νοεμβρίου 2007 στο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο Expo Athens, στην Ανθούσα.

Επεξεργάστηκε την 27 Ιανουαρίου 2008 17:16

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.