Αποκτήστε δωρεάν εισιτήρια για την έκθεση Ψηφιακής Τεχνολογίας dte

Η μεγαλύτερη ετήσια έκθεση Ψηφιακής Τεχνολογίας στην Ελλάδα dte, θα ανοίξει τις πύλες της στις αρχές Νοεμβρίου (8-11) στο εκθεσιακό κέντρο Expo Athens. Όσοι σκοπεύετε να την επισκεφτείτε μπορείτε να δηλώσετε από σήμερα την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και να λάβετε ένα ηλεκτρονικό δωρεάν εισιτήριο, διαφορετικά θα πρέπει να καταβάλετε το ποσό το 5 ευρώ στην είσοδο.

Το ηλεκτρονικό δωρεάν εισιτήριο θα αποσταλεί σε όλους τους εγγεγραμμένους στο site www.dte.gr περίπου δέκα ημέρες πριν την έναρξη της έκθεσης (25-30 Οκτωβρίου).

Λίγα λόγια για την dte:
Η dte-Digital Technology Expo είναι η μεγαλύτερη ετήσια έκθεση Ψηφιακής Τεχνολογίας στην Ελλάδα, «μαγνήτης» για δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες κάθε φθινόπωρο. Η πορεία της ξεκίνησε πριν από οκτώ χρόνια σαν Comdex Greece – τα τρία τελευταία χρόνια από νέα διοργανώτρια εταιρεία- και λόγω των διεθνών συγκυριών άλλαξε όχι μόνο ονομασία, αλλά και περιεχόμενο: ως dte-Digital Technology Expo καλύπτει πλέον το σύνολο των εφαρμογών της ψηφιακής τεχνολογίας, με αποδέκτες τόσο τους ιδιώτες καταναλωτές, όσο και τους επαγγελματίες.

Εγγραφείτε τώρα στο www.dte.gr και:
• Επισκεφθείτε δωρεάν την έκθεση
• Συμμετέχετε σε κληρώσεις με πλούσια δώρα
• Εξασφαλίστε προτεραιότητα στην παρακολούθηση των συνεδριακών εκδηλώσεων
• Εξασφαλίστε ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις του χώρου της ψηφιακής τεχνολογίας

Τιμές γενικής εισόδου:
Εγγεγραμμένοι στο www.dte.gr: Δωρεάν
Χωρίς εγγραφή: 5€

Δείτε επίσης: Consumer Electronics Show 2007, Ήχος-Εικόνα.

Επεξεργάστηκε την 19 Ιανουαρίου 2022 14:38

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.