Gear

Abode Outdoor/Indoor Smart Camera: Με βάση φωτογραφιών φιλικών προσώπων [CES 2020]

Κάθε χρόνο στη CES βλέπουμε πολλά έξυπνα προϊόντα που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη και ασφαλή. Στην έκθεση CES 2020, η Abode παρουσίασε μία modular συσκευή που ονομάζεται Abode Outdoor/Indoor Smart Camera.

Χαρακτηριστικά

Η Abode Outdoor/Indoor Smart Camera έχει τη δυνατότητα να αντιλαμβάνεται πότε κάποιος πλησιάζει το σπίτι και αναγνωρίζει αν πρόκειται για φιλικό πρόσωπο ή εισβολέα. Μάλιστα, θα προσφέρεται η δυνατότητα δημιουργίας βάσης δεδομένων, όπου ο χρήστης θα καταχωρεί τα πρόσωπα των φίλων και συγγενών του.

Η κάμερα της Adobe μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ενιαία συσκευή ή να συνδυαστεί με το σύστημα ασφάλεια της εταιρείας. Οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν την νέα κάμερα με το CUE, το οποίο είναι το σύστημα αυτοματισμού που παρέχει η εταιρεία και επιτρέπει τη δημιουργία έξυπνων σεναρίων ασφαλείας.

Ο modular σχεδιασμός της Outdoor/Indoor Smart Camera σημαίνει στην ουσία ότι μπορεί να τοποθετηθεί σε διάφορες βάσεις, έτσι είναι κατάλληλη τόσο για χρήση σε εξωτερικούς όσο και εσωτερικούς χώρους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία θα κυκλοφορήσει μία έκδοση η οποία θα έχει ενσωματωμένο κουδούνι.

Στις πιο σημαντικές προδιαγραφές της κάμερας ανήκουν ο αισθητήρας κίνησης PIP, το IR LED, το βίντεο 1080p, το field of view 152 μοιρών, και η πιστοποίηση IP65.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Η εταιρεία αναφέρει ότι θα διαθέσει στην αγορά την Abode Outdoor/Indoor Smart Camera μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2020 στην τιμή των 199 δολαρίων Αμερικής ή περίπου 180 ευρώ.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 22:38

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.