AirPods Pro: Επίσημα με noise cancellation, νέο design και τιμή 249 δολάρια

AirPods Pro noise cancellation, AirPods Pro: Επίσημα με noise cancellation, νέο design και τιμή 249 δολάρια

Μετά από τις φήμες που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες ημέρες για την κυκλοφορία νέων AirPods από την Apple, είχαμε σήμερα την ανακοίνωση των AirPods Pro, τα οποία διαθέτουν νέο σχεδιασμό, noise cancellation και τιμή στα 249 δολάρια ΗΠΑ, με τη διάθεσή τους στην αγορά να ξεκινάει στις 30 Οκτωβρίου.

Οι φήμες πως τα AirPods Pro θα κυκλοφορούσαν μέσα στον Οκτώβριο και ότι θα είναι εφοδιασμένα με noise cancellation και νέο design τελικά επαληθεύτηκαν, με την Apple να προβαίνει στην επίσημη ανακοίνωση για τα νέα της premium ακουστικά τα οποία διαφέρουν από όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα.

https://www.youtube.com/watch?v=IC9urbiVp4M

Η πρώτη τους διαφορά είναι στην εμφάνιση μιας και αυτή τη φορά είναι πιο μικρά σε μέγεθος και βλέπουμε πως για πρώτη φορά διαθέτουν “καπάκια” σιλικόνης και μάλιστα σε τρία διαφορετικά μεγέθη για να εξυπηρετούν κάθε χρήστη. Επιπλέον, διαθέτουν noise cancellation και είναι εφοδιασμένα με μικρόφωνα τα οποία αναγνωρίζουν τους εξωτερικούς ήχους και τους εκμηδενίζουν. Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται είναι παρόμοια με αυτή που χρησιμοποιείται στα ακουστικά Beats Solo Pro, με τη διαφορά πως τα AirPods Pro είναι μικρότερα σε μέγεθος.

AirPods Pro noise cancellation, AirPods Pro: Επίσημα με noise cancellation, νέο design και τιμή 249 δολάρια

Τα AirPods Pro επιπλέον διαθέτουν το transparency mode το οποίο επιτρέπει στο χρήστη να ακούει τους εξωτερικούς θορύβους όταν χρειάζεται, κάτι το οποίο επιτυγχάνεται με πάτημα των ακουστικών και την ενεργοποίηση του “force sensor” το οποίο ρυθμίζει την αναπαραγωγή του ήχου και την ενεργοποίηση ή μη, του transparency mode.

AirPods Pro noise cancellation, AirPods Pro: Επίσημα με noise cancellation, νέο design και τιμή 249 δολάρια

Η Apple υπόσχεται ήχο υψηλής ποιότητας στα AirPods Pro, τα οποία διαθέτουν το χαρακτηριστικό “Adaptive EQ” το οποίο προσαρμόζει τη μουσική ανάλογα με το σχήμα των αυτιών του χρήστη, ενώ υπάρχει και audio test το οποίο αναγνωρίζει εαν ο κάτοχος των ακουστικών χρησιμοποιεί το κατάλληλο μέγεθος των άκρων από σιλικόνη που διατείθεται στη συσκευασία, έτσι ώστε να πετυχαίνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αναφορικά με την απόδοση του noise cancellation.

Στις υπόλοιπες λειτουργίες, τα AirPods Pro δε διαφέρουν από τις προηγούμενες εκδόσεις, μιας και οι φωνητικές εντολές βασισμένες στη Siri προσφέρονται και εδώ, με την αυτονομία χωρίς της χρήση της θήκης φόρτισης να είναι στις 4 ώρες και 30 λεπτά αντί των 5 ωρών που προσφέρουν τα προηγούμενα AirPods.

AirPods Pro noise cancellation, AirPods Pro: Επίσημα με noise cancellation, νέο design και τιμή 249 δολάρια

Τα νέα, AirPods Pro, είναι αδιάβροχα και έχουν αντοχή στον ιδρώτα, πωλούνται μόνο σε λευκό χρώμα με τιμή 249 δολάρια και κυκλοφορούν στις 30 Οκτωβρίου.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JR

Αχαχαχαχα, 249 ευρώ δηλαδη…. Τρέξτε οπαδοί του μήλου μην χάσετε το κελεπούρι.

Nickolas

Βασικά η αρχική τιμή θα είναι υψηλότερη γιατί αυτή η τιμή είναι χωρίς ΦΠΑ ακόμη και στις ΗΠΑ.
Οπότε αν κάνουμε τη μετατροπή από δολάρια είναι 225 ευρώ περίπου και με 24% ΦΠΑ πάει στα 279, ε βάλε και 30 ευρώ ακόμη για τους εισαγωγείς και έχεις την τελική τιμή που θα παίξει στα 300 με 319 ευρώ.
Ωστόσο με την πρόσφατη έκδοση των airpods με την ασύρματη φόρτιση να παίζει στα 150 ευρώ αυτή τη στιγμή, δύσκολα βλέπω κάποιον να τα επιλέγει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.