iPad Pro 2021: Θα φοράνε Επεξεργαστή αντάξιο του Apple M1;
Δευτέρα, 01/03/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Ολοένα και περισσότερο με υπολογιστή μοιάζει το iPad Pro, αφού οι φήμες θέλουν την Apple να το εφοδιάζει με επεξεργαστή παρόμοιας ισχύος με τον Μ1.
Τετάρτη, 10/05/2017 · Λορένα Σιούτη
Η Amazon ανακοίνωσε επίσημα την πρώτη της Echo συσκευή, η οποία είναι εξοπλισμένη με οθόνη αφής. Ονομάζεται Amazon Echo Show και η τιμή του είναι στα 229.99 δολάρια. Στα ράφια των καταστημάτων θα βρεθεί από 28 Ιουνίου, αλλά είναι ήδη διαθέσιμο για προ – παραγγελίες σε μαύρο και λευκό χρώμα.
Το Amazon Echo Show είναι ένα έξυπνο ηχείο που έχει μέσα την ψηφιακή βοηθό Alexa και μια “always-listening” συστοιχία μικροφώνων. Για πρώτη φορά ενσωματώνει οθόνη αφής, η οποία είναι στις 7 ίντσες και retro design.
Όπως επισημαίνει η Amazon, η Alexa μπορεί πλέον να σου δείχνει πράγματα αντί να στα λέει. Μεταξύ άλλων μπορείς να δεις YouTube videos, στίχους τραγουδιών κλπ. Η συσκευή είναι συμβατή με διάφορες smart συσκευές στο σπίτι και μπορείς για παράδειγμα να ζητήσεις από την Alexa να σου δείξει το δωμάτιο που κοιμάται το μωρό. Φυσικά, ότι χαρακτηριστικά έχει το Amazon Echo, τα βρίσκουμε και στο Echo Show.
Τέλος, η Amazon ανακοίνωσε μια νέα υπηρεσία που σου επιτρέπει με οποιαδήποτε Echo συσκευή ή Alexa smartphone app, να κάνεις δωρεάν φωνητικές κλήσεις με άτομα που έχουν τα προϊόντα αυτά.
Δείτε το video:
Δευτέρα, 01/03/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Ολοένα και περισσότερο με υπολογιστή μοιάζει το iPad Pro, αφού οι φήμες θέλουν την Apple να το εφοδιάζει με επεξεργαστή παρόμοιας ισχύος με τον Μ1.
Κυριακή, 28/02/2021 · Αλέξανδρος Παππάς
Η Harley Davidson αποτελεί μια από τις πιο διάσημες και ιστορικές εταιρείες η οποίες κατέχουν την πρωτιά στις μοτοσικλέτες.
Κυριακή, 28/02/2021 · Αλέξανδρος Παππάς
Η εταιρεία Airspeeder με ιδρυτή τον Matt Pearson, παρουσίασε την Τρίτη γενιά Mk3, μια νέα αγωνιστική σειρά για το 2021.
Τετάρτη, 24/02/2021 · Αλέξανδρος Παππάς
Η Garmin ανακοίνωσε το Enduro, το ρολόι υπεραποδόσεων με GPS, που διαθέτει προσαρμόσιμες λειτουργίες διαχείρισης ενέργειας και ένα φακό ηλιακής φόρτισης Power Glass.
Άψογο αν είναι όπως το δείχνει. Μέχρι να λύσουν τα προβλήματά κερδοφορίας τους οι υπόλοιπες ψηφιακοί βοηθοί η αλέξα θα μπει σε κάθε σπίτι της γειτονιάς.
Και όταν λέω προβλήματα κερδοφορίας εννοώ την απληστία των μεγάλων