Gear

Αναβλήθηκαν για το 2025 σημαντικές αναβαθμίσεις στο Apple Watch Ultra

Η βιομηχανίας οθονών Ross Young γνωστοποίησε ότι η μετάβαση του Apple Watch Ultra σε microLED θα αναβληθεί για το 2025, σύμφωνα με πληροφορίες που κοινοποιήθηκαν μέσω ενός tweet.

Προηγούμενες αναφορές υποστήριζαν ότι το πρώτο microLED Apple Watch Ultra θα κυκλοφορούσε το 2024. Αυτή η νέα διαρροή δείχνει ότι πιο ουσιαστικές αλλαγές στο Apple Watch Ultra δεν θα γίνουν στο άμεσο μέλλον. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η τεχνολογία microLED προσφέρει μια σειρά από πλεονεκτήματα που την καθιστούν ιδανική για ένα φορητό προϊόν με προσανατολισμό στον αθλητισμό, όπως το Ultra. Δηλαδή, αυτό περιλαμβάνει βελτιωμένη απόδοση ισχύος και ανθεκτικότητα. Δεδομένου ότι η εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας και η ικανότητα αντοχής στη δοκιμή των στοιχείων είναι τα κύρια σημεία πώλησης του ακριβού Apple Watch Ultra, είναι λογικό να είμαστε ενθουσιασμένοι για το MicroLED.

Δυστυχώς, το Apple Watch Ultra φαίνεται να είναι το τελευταίο θύμα της απόφασης της Apple να δώσει έμφαση στα επερχόμενα ακουστικά VR/AR της εταιρείας, το Reality Pro. Ακριβώς όπως το iPad, το οποίο έχει “κολλήσει” λόγω των απαραίτητων αναβαθμίσεων που αναβάλλονται για το 2024.

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Σπύρος Τζάνης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.