Android woman

Ίσως το πιο εντυπωσιακό βίντεο με ανδροειδές ρομπότ που έχω δει μέχρι σήμερα. Αυτή η “κούκλα” μοιάζει πραγματικά αληθινή και αναπαράγει εξαιρετικά τις κινήσεις και τους μορφασμούς του χειριστή της ενώ ανταποκρίνεται και σε ερωτήσεις. Δεν ξέρω αλλά με βάζει σε σκέψεις το αν θα ήθελα σε μερικά χρόνια να συναντήσω μια ηλεκτρονική κυρία να εξυπηρετεί στα εκδοτήρια εισιτήριων για τον κινηματογράφο ή να ενημερώνει τουρίστες σε κάποιο ταξιδιωτικό γκισέ.

Kudos to Thomas Foskolos

Σχόλια

  • όπως το διάβασα στο rss φαντάστηκα ότι βγήκε android για το μυαλό των γυναικών

  • xmm στην αρχή πριν δω το βίντεο δεν κατάλαβα ότι ήταν ρομποτ. Να πώ με εξέπληξε η τεχνολογία που κατήχε αλλά ποτέ δεν θα ήθελα να το δώ να με εξυπηρετή.(δεν ανυσηχώ κιώλας γιατί και να βγεί στην ελλάδα μετά το 2060 θα έρθει.)

  • ειμαι ο μονος που φρικαρε με το που το ειδε?! θα μας φανε τα ανδροειδη παναθεμα μας! ειπαμε ρε παιδια τεχνολογια αλλα οχι κι ετσι!

  • θα συμφωνήσω με τον Ορέστη, φρικάρω και πολύ μάλιστα, γιατί οι επιπτώσεις που μπορεί να έχουν όλα αυτά στην εξέλιξη του δικού μας είδους είναι απίστευτες και ενδεχομένως, καταστροφικές!
    Για την ώρα πάντως, δεν μπορεί να πει κανείς (φαντάζομαι) ότι είναι αρκετά εντυπωσιακό. Μακάρι να βρεθεί και κάποιος που να ξέρει και να μας πει που είναι το σωστό όριο σε όλα αυτά.... Καλή η εξέλιξη, δε λέω, ΑΛΛΑ!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.