15 χρόνια PlayStation, To βίντεο που πρέπει να δουν οι “παλιοί”

Η Sony συνεχίζει να γιορτάζει τα 15 χρόνια από την κυκλοφορία του PS1 και τα 10 χρόνια από την κυκλοφορία του PS2 στη Δύση, και αυτή τη φορά έδωσε στη δημοσιότητα ένα εξαιρετικό βίντεο, που παρουσιάζει την ιστορία των PlayStation, με σχόλια από τα σημαντικότερα στελέχη της εταιρίας. Πρόκειται για ένα βίντεο που ειδικά οι “παλιοί” θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα, αφού θα τους θυμίσει τις παλιές καλές – και αγνές – εποχές.


Πηγή

Σχόλια

  • Παιδιά δεν το συζητάμε!!ηγείται η sony στον χωρο του gaming και του home entertainment....όλοι οι αλλοι επονται..και οι τρεις δουλειές της είναι εξαιρετικές αλλά και οι φορητές προσπάθειες της δεν πάνε πίσω.

  • Απλα η SΟΝΥ ηγήθηκε και στον τομέα των παιχνιδιών. Κοιτάξτε το πόσο διορατική εταιρεία ήταν όταν τόλμησε να λανσάρει στο ps3 το καινούριο (για το 2006) bluray, το οποίο ακόμα δεν μπορεί καμια άλλη εταιρεία να το ξεπεράσει. Ανυπομονώ για το ps4!
    πάντως το μέλλον του gaming όσον αφορά τις κονσόλές είναι σε καλά χέρια!
    Sony keep up the good work!!!!!

  • Το πρωινο της πρωτοχρονιας του 1997, οταν και ενα τυλιγμενο κουτι με περιμενε κατω απο το χριστουγεννιατικο δεντρο, δεν προκειται να ξεχαστει ποτε. Απο εκεινη τη μερα και μεχρι σημερα δεν εχει περασει σαββατοκυριακο που να μην πιασω το pad στα χερια μου.

  • Το ps1 κυριολεκτικά έλιωσε στα χέρια μου !!!
    Λογικά πρέπει να είναι λειτουργικό ακόμα αν και θαμμένο σε κάποια κούτα !

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.