Gear

Apple AirPods 3: Renders αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό των νέων ακουστικών

Τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στην beta έκδοση του iOS 13.2 μία εικόνα η οποία ίσως προδίδει τον ανανεωμένο σχεδιασμό της τρίτης έκδοσης των AirPods. Τώρα κυκλοφόρησαν τα πρώτα render τα οποία αποκαλύπτουν την εμφάνιση των ακουστικών της Apple.

Τα render δημιούργησε το Phone Industry και βασίζονται πλήρως στις μέχρι τώρα φήμες γύρω από τα AirPods 3. Τα νέα ακουστικά έχουν μεγάλες διαφορές σε σχέση με τον προκάτοχο. Αρχικά, το μέγεθος τους είναι μικρότερο και βλέπουμε το ενδεχόμενο η Apple να τοποθετήσει στις άκρες των ακουστικών ear tips από καουτσούκ ή κάποιο άλλο υλικό.

AirPods 3 Black
AirPods 3 White
AirPods 3 Silver
AirPods 3 Gold

Το μικρότερο μέγεθος των ακουστικών ίσως σηματοδοτεί και την μικρότερη ζωή της μπαταρίας. Από τα renders βλέπουμε ότι ίσως η Apple αποφασίσει να κυκλοφορήσει τα ακουστικά και σε νέα χρώματα όπως black, matte black, silver και gold. Τα δύο τελευταία ωστόσο είναι απίθανο να κυκλοφορήσουν.

Αφού θα ανανεωθεί ο σχεδιασμός ο Αμερικανικός κολοσσός ίσως φέρει και νέα χαρακτηριστικά όπως η noise cancellation λειτουργία και η αντοχή στο νερό και την σκόνη. Επιπλέον, θα μπορούσε να γίνει αντικατάσταση του H1 chip που παρουσιάστηκε νωρίτερα φέτος από ένα νεότερο chip ίσως με την ονομασία H2.

Σας αρέσει ο νέος ο σχεδιασμός των AirPods 3; Πείτε μας στα σχόλια.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 8 Οκτωβρίου 2019 7:58

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.