Apple: Κατοχυρώνει τα domain apple.car και apple.auto

Έχει τελικά η Apple στα σκαριά το δικό της αυτοκίνητο το οποίο μάλιστα λέγεται ότι θα είναι ηλεκτρικό; Δεδομένης της μυστικοπάθειας σχετικά με όλα της τα προϊόντα, αυτή είναι μια ερώτηση που θα απαντηθεί από την ίδια μόνο όταν και αν γίνει επίσημη ανακοίνωση, η Apple δεν συνηθίζει να μιλά για τα σχέδιά της.

Υπάρχουν όμως σοβαρές ενδείξεις ότι τελικά το Apple Car (ή όπως ονομαστεί) είναι υπαρκτό. Η Apple κατοχύρωσε domain που σχετίζονται με αυτοκίνητο. Κατοχύρωσε τα apple.car, apple.cars και apple.auto. Αυτή μπορεί να είναι μια πολύ σημαντική ένδειξη για την ύπαρξη του Apple Car έστω και στα χαρτιά.

Υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος που λέει ότι η Apple κατοχυρώνει τα συγκεκριμένα domain για να αποφύγει την δημιουργία fake websites ή μπορεί να τα χρησιμοποιήσει για το CarPlay.

Πάντως να πούμε ότι έχουν ακουστεί αρκετές πληροφορίες που θέλουν την Apple προσλαμβάνει υπαλλήλους παραδοσιακών αυτοκινητοβιομηχανιών. Μάλιστα ο ίδιος ο Elon Musk της Tesla είχε πει ότι η Apple παρενοχλεί τους μηχανικούς του και την χαρακτήρισε ως το “νεκροταφείο της Tesla” καθώς όποιος δεν κάνει στην Tesla βρίσκει καταφύγιο στην Apple.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 9 Ιανουαρίου 2016 18:30

Σχόλια

  • το domain apple.car ειναι ελευθερο ακομσ,παω να το αγορασω και μετα ας με πληρωσει η apple να το παρει

  • Η Samsung έχει ήδη αυτοκίνητα στην Κορέα εδώ και αρκετά χρόνια, βασικά από 1994. Το 2000 έκανε σύμπραξη με την Renault κάτω από το όνομα Renault Samsung Motors! Πληροφοριακά πάντα. :)

  • @Skht εγώ το γνωρίζω πολύ καλά αυτό που λες αλλά αυτό θα είναι άλλη μπιζνα. Εδώ μιλάμε για ολοκληρωμένη παραγωγή ηλεκτρικών αυτοκινήτων με το σήμα της εταιρείας επανω. Είναι σίγουρο πως είναι μια αγορά που σίγουρα θα μπει δυναμικά και η Samsung.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.