Gear

Apple: Έσπασε ρεκόρ αποστέλλοντας 8 εκατομμύρια Watches σε τρεις μήνες

Τα Apple Watches έχουν κερδίσει τις προτιμήσεις των καταναλωτών, ενώ κυριαρχούν στην αγορά των wearables. Μάλιστα, σύμφωνα με μια νέα έρευνα, η Apple φαίνεται να έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ αποστολών έξυπνων ρολογιών.

Συγκεκριμένα, η Canalys δημοσίευσε τα στατιστικά που σύλλεξε από την πορεία των smartwatches της Apple στην αγορά. Για το 2017 ο Αμερικανός τεχνολογικός γίγαντας απέστειλε 18 εκατομμύρια Apple Watches. Όμως, τα 8 εξ’ αυτών έφτασαν σε αλυσίδες καταστημάτων το τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς, δηλαδή από τον Οκτώβριο μέχρι και τον Δεκέμβριο. Η αποστολή 8 εκατομμυρίων wearables σε τρεις μήνες είναι ένα νέο ρεκόρ, καθώς κανένας κατασκευαστής δεν κατάφερε κάτι παρόμοιο στο παρελθόν και συγκεκριμένα στην σύντομη ιστορία των έξυπνων ρολογιών / βραχιολιών.

Αναφορικά με το ποια σειρά Apple Watches τα πηγαίνει καλύτερα, το συμπέρασμα είναι ξεκάθαρο, αφού τα Series 3 έχουν το μισό μερίδιο (περίπου 9 εκατομμύρια) από τα 18 εκατομμύρια απεσταλμένα ρολόγια του Cupertino. Να σημειωθεί πως τα Series 3 μοντέλα είναι διαθέσιμα από τον περασμένο Σεπτέμβριο, κάτι που σημαίνει πως αποτελούν και την συντριπτική πλειοψηφία των Apple Watches που παρήγγειλαν οι προμηθευτές (και εν τέλει πουλήθηκαν) το τελευταίο τρίμηνο του έτους. Εν τέλει, η Apple είδε την πορεία των έξυπνων gadgets της στην αγορά αυξημένη κατά 54% σε σχέση με το 2016, ενώ το διάστημα Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου ήταν κατά 32% πιο αποδοτικό συγκριτικά με πέρυσι.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 16:08

Σχόλια

  • Πηρα το πρωτο για το γιο μου οταν περασε στο τει χρηματοοικονομικης αλλα μετα βγηκε το βελτιωμενο. Αξιζει να δωσω να το παρω εγω γιατι ο γιος μ εχει μεινει ευχαριστημενος ;

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Νικολακόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.