Gear

Apple Watch: Έρχονται 14 νέα bands για τους Ολυμπιακούς αλλά μόνο στο Ρίο

Αν είστε είτε μεγάλος fan των Ολυμπιακών αγώνων, είτε ακόμα μεγαλύτερος fan του Apple Watch τότε έχετε λόγο να πάτε μέχρι το Ρίο τον επόμενο μήνα για τους Ολυμπιακούς αγώνες με στόχο την αγορά τω νέων bands της Apple πάντα!

Τα νέα bands που η Apple θα διαθέσει αποκλειστικά στο Ρίο έχουν πρακτικά σχεδιασμένες επάνω τους τις σημαίες από 14 χώρες και είναι μια παραλλαγή band για κάθε μια από αυτές τις χώρες. Αν λοιπόν έχετε αποφασίσει ότι θέλετε οπωσδήποτε ένα ή και περισσότερα από αυτά τα 14 watch bands θα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά και μόνο στο Apple Store που βρίσκεται στο VillageMall στην Barra da Tijuca.

Αν και σύμφωνα με τις ανακοινώσεις τα νέα αυτά bands θα είναι διαθέσιμα αρχές Αυγούστου, δηλαδή τις ημέρες που ξεκινούν οι Ολυμπιακοί αγώνες του Ρίο, μάλλον υπάρχει και άλλος τρόπος να πάρει κανείς τουλάχιστον ένα από αυτά. Παρακάτω μπορείτε το tweet και τη φωτογραφία που ανάρτησε ο δρομέας των ΗΠΑ Trayvon Bromell με το band για το Apple Watch του το οποίο και έχει θέμα την σημαία των ΗΠΑ.

Η λίστα με τις χώρες για τις οποίες θα κυκλοφορήσει αντίστοιχο band είναι οι ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Ολλανδία, Νότιο Αφρική, Νέα Ζηλανδία, Μεξικό, Ιαπωνία, Τζαμάϊκα, Καναδάς, Κίνα, Αυστραλία, Γερμανία, Γαλλία και βέβαια η χώρα που φιλοξενεί το 2016 του Ολυμπιακούς αγώνες, η Βραζιλία.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 22 Ιουλίου 2016 12:08

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Αρβανιτίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.