Apple Watch 2020: Θα κυκλοφορήσουν χωρίς φορτιστή, ετοιμάζουν το έδαφος για το iPhone 12;

, Apple Watch 2020: Θα κυκλοφορήσουν χωρίς φορτιστή, ετοιμάζουν το έδαφος για το iPhone 12;

Στο χθεσινό event η Apple προχώρησε σε μία πληθώρα ανακοινώσεων, όπως τα Apple Watch Series 6 και iPad Air (2020). Η εταιρεία έδωσε αρκετή έμφαση στο πως κινείται προς ένα πιο πράσινο μέλλον, ανακοινώνοντας πως μέχρι το 2030 θα δε θα κάνει καθόλου χρήση άνθρακα.

Σε αυτό το πιο φιλικό προς το περιβάλλον πλάνο της, η Apple ανακοίνωσε σήμερα ότι τα Apple Watch Series 6 και Apple Watch SE δε θα περιλαμβάνουν φορτιστή μέσα στο πακέτο αγοράς τους, παρά μόνο το απαραίτητο καλώδιο φόρτισης. Αυτή η κίνηση, σύμφωνα με την Apple, θα βοηθήσει την εταιρεία να μειώσει τις ανησυχίες που υπάρχουν σχετικά με τα προϊόντα της και το κατά πόσο είναι επιβλαβή για το περιβάλλον.

Μη ξεχνάμε όμως ότι τον επόμενο μήνα η εταιρεία θα ανακοινώσει τα smartphone της σειράς iPhone 12, τα οποία αναμένεται να μην περιλαμβάνουν φορτιστή ούτε ακουστικά στο κουτί τους. Οπότε, ίσως αυτή η ανακοίνωση προετοιμάζει τους καταναλωτές για την επόμενη κίνηση της εταιρείας. Βέβαια, όσο και να επισημαίνει η Apple ότι η εν λόγω κίνηση έχει καθαρά περιβαλλοντικούς σκοπούς, αρκετοί πιστεύουν ότι είναι μία κίνηση για μείωση των εξόδων.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ελευθέριος

Μα ούτε το series 4 & series 5 είχε φορτιστή στην συσκευασία…

Germanos

Ούτε το series 3.

konarx

Το series 5 που έχω εγώ στα 44mm και η κοπέλα μου στα 40mm είχε κανονικότατα φορτιστή…

Germanos

Εννοείς power brick ή καλώδιο;
Καλώδιο έχει. Power brick δύσκολα.

ΝΙΚΟΣ

🤣 🤣 🤣 🤣 μάρκετινγκ, πράσινα άλογα πολιτική ορθότητα κ τρίχες κατσαρές για να πληρώνεται extra κάτι που πριν περιελαμβάνετο στην συσκευασία. Είναι υπέροχη η Apple κ μπράβο της!

Αλέξανδρος

Ρε παιδιά, αυτή η εταιρεία σας κοροϊδεύει Κατάμουτρα. Κάποτε ήμουν και ‘γω πελάτης της (3gs) και σκεφτόμουν να πάρω και άλλη συσκευή δική της.
Από τότε όμως το android ανέβηκε πάρα πολύ και η μηλιά έδινε τα specs και τις δυνατότητες του λειτουργικού με το σταγονόμετρο.
Φυσικά είπα τέλος, δε θα με κοροϊδεύει μέσ’ τα μούτρα μου. Το θέμα είναι πως η διαφορά τότε με τώρα, την κοροϊδία την έχει πάει σε άλλο επίπεδο.

Nikos

Αφού την πονάει (όπως θα έπρεπε όλους μας) ας κάνει κάτι ουσιαστικό για αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.