ARCHOS, VR συσκευή συμβατή με όλα τα κινητά μόλις 30 δολάρια

Όλο και περισσότεροι κατασκευαστές γνωστοί και μη, βλέπε Samsung με το Gear VR και ZEISS με την μόλις 99 δολαρίων συσκευή της, ετοιμάζουν προτάσεις εικονικής πραγματικότητας οι οποίες εστιάζουν σε οικονομικές συσκευές. Μια από αυτές είναι και η γαλλική ARCHOS που ετοιμάζει VR συσκευή με τιμή μόλις 29.99 δολαρίων.

Η τιμή είναι αυτή που εντυπωσιάζει καθώς είναι πιο οικονομική από την χάρτινη VR συσκευή που παρουσίασε η Google το καλοκαίρι κατά τη διάρκεια του Google I/O, την οποία συναρμολογείς μόνος σου και κοστίζει γύρω στα 50 δολάρια.

Επίσης, το ARCHOS VR θα μπορεί να λειτουργεί με όλα τα κινητά, αρκεί να είναι μικρότερα από 6 ίντσες και να τρέχουν Android, iOS ή Windows Phone. Η εταιρεία υποστηρίζει πως είναι συμβατό με όλα τα VR applications ενώ θα συνοδεύεται από Video Player app το οποίο θα επιτρέπει στον χρήστη να βλέπει ταινίες σε στερεοσκοπικό mode.

Από άποψη design μπορεί να μην είναι τόσο όμορφο, όμως η ARCHOS στοχεύει κυρίως στην οικονομική τιμή. Θα είναι διαθέσιμο τον Νοέμβριο μέσω του www.archos.com.

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.