ASUS TransKeyboard, Νέο Ασύρματο πληκτρολόγιο με βάση

Το ASUS TransKeyboard είναι ένα νέο αξεσουάρ που συνδέεται μέσω Bluetooth 3.0 με φορητές συσκευές, όπως tablets ή smartphones. Πρόκειται για ένα πολύ λεπτό πληκτρολόγιο QWERTY με κάλυμμα, το οποίο διπλώνει έξυπνα με μαγνήτες για να αποτελέσει μία χρήσιμη βάση στήριξης για το tablet ή το smartphone.

Είναι συμβατό με Android ή Windows 8 και μπορεί να δεχτεί συσκευές με οθόνη έως και 10 ίντσες σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία.

Διαθέτει υποδοχή microUSB που χρησιμεύει για την φόρτιση του, αφού ενσωματώνει μπαταρία ενώ το βάρος του είναι 246 γραμμάρια. Ακόμη δεν υπάρχει σχετική πληροφόρηση για την διαθεσιμότητα και το κόστος του.

Πηγή

Σχόλια

  • Παρατήρησα στο video to πλήκτρο αριστερά από το spacebar να γράφει "alt gr' ενώ στις φωτογραφίες λείπει το gr και είναι σκέτο alt, απλά μου έκανε εντύπωση και το αναφέρω,

  • Να ρωτήσω κάτι; "Μπορεί να δεχτεί συσκευές με οθόνη έως και 10 ίντσες σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία". Γίνεται να χρησιμοποιηθεί μαζί με το Asus Padfone Station; Γιατί το Dock που συμπληρώνει το "πακέτο" (και το κάνει λάπτοπ) δεν μου αρέσει... Λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα, αλλά όποιος γνωρίχει κάτι σχετικά ας δώσει μια απάντηση. ;-)

  • Το ερώτημα είναι αν οι drivers του για Android του επιτρέπουν να κάνει και αλλαγή γλώσσας. Γιατί ένα φορητό πληκτρολόγιο bluetooth που αγόρασα δεν έχει αυτή την δυνατότητα στο Android ενώ στα Windows δουλεύει κανονικά.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Βαρνάβας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.