Beats: Ανακοίνωσε την περιορισμένη έκδοση Union x Beats Studio Buds

, Beats: Ανακοίνωσε την περιορισμένη έκδοση Union x Beats Studio Buds

Η Beats by Dre προχώρησε σε μια περιορισμένη έκδοση του Beats Studio Buds σε συνεργασία με το αμερικανικό κατάστημα ρούχων Union Los Angeles, τα οποία είναι διαθέσιμα στις ΗΠΑ και την Ιαπωνία την 1η Δεκεμβρίου 2021.

Τα Union X Beats Studio Buds διαθέτουν ένα μοναδικό κόκκινο, μαύρο και πράσινο χρώμα εμπνευσμένο από την Παναφρικανική σημαία για τον εορτασμό της 30ής επετείου της Union LA και των ριζών της εταιρείας. Αυτά τα limited edition buds θα είναι διαθέσιμα μόνο μέσω των καταστημάτων της Union στο Λος Άντζελες και στο Τόκιο και στον ιστότοπο της εταιρείας.

, Beats: Ανακοίνωσε την περιορισμένη έκδοση Union x Beats Studio Buds

Εκτός από το ξεχωριστό χρώμα, τα Union X Beats Studio Beats είναι ουσιαστικά τα Studio Beats που κυκλοφόρησαν τον Ιούνιο. Πρόκειται για ασύρματα ακουστικά με ενεργή ακύρωση θορύβου, βαθμολογία IPX4 και χρόνο ακρόασης έως και 8 ώρες.

Αυτά τα limited edition ακουστικά θα είναι διαθέσιμα για 149,99 $, όπως και τα τυπικά Beats Studio Buds.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple Beats

Beats Studio Buds +: Με βελτιωμένο ANC και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Η Apple παρουσίασε επίσημα τα τελευταία της Beats Studio Buds + με βελτιωμένη λειτουργία ακύρωσης ενεργού θορύβου (ANC).

Gear Apple Beats

Apple Beats Studio Pro: Ετοιμάζονται τα νέα ακουστικά

Η Apple εργάζεται πάνω σε νέα ακουστικά Beats Studio Pro, όπως αποκαλύπτει ο κώδικας που βρίσκεται στην υποψήφια έκδοση macOS Ventura 13.4.

Gear Amazon Apple Beats

Beats Studio Buds+: Με νέα, διάφανη σχεδίαση και βελτιωμένη ακύρωση θορύβου

Τα Beats Studio Buds+ της Apple καταχωρήθηκαν στο Amazon, παρέχοντας μια πιο προσεκτική ματιά στα νέα χαρακτηριστικά και τις αλλαγές.

Gear Beats

Beats Fit Pro: Έρχεται σε τρία νέα χρώματα

Τα νέα Beats Fit Pro θα είναι διαθέσιμα σε τρεις επιπλέον χρηματικές επιλογές, το Tidal Blue, το Coral Pink και το Volt Yellow.