Black Friday 2020 από τη D-Link με εκπτώσεις σε κορυφαία προϊόντα για το έξυπνο σπίτι

D-Link, Black Friday 2020 από τη D-Link με εκπτώσεις σε κορυφαία προϊόντα για το έξυπνο σπίτι

Η D-Link κινείται σε ρυθμούς Black Friday 2020 και προσφέρει εκπτώσεις σε κορυφαία της προϊόντα που υπόσχονται να καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Για φέτος η εταιρεία μας προσφέρει με έκπτωση το κορυφαίο της router με Wi-Fi 6 τεχνολογία, το σύστημα Mesh Wi-Fi για ίντερνετ σε κάθε γωνία του σπιτιού αλλά και την εξωτερική της IP Camera. Όλες τις προτάσεις τις D-Link θα τις βρείτε διαθέσιμες σε τιμές Black Friday στις μεγαλύτερες αλυσίδες ηλεκτρονικών συσκευών της χώρας μας.

D-Link, Black Friday 2020 από τη D-Link με εκπτώσεις σε κορυφαία προϊόντα για το έξυπνο σπίτι

D-Link COVR-1102

Το COVR-1102 της D-Link πρόκειται για μία πολύ καλή λύση για όσους έχουν μεγάλη κατοικία ή εξοχικό και θέλουν να έχουν ίντερνετ σε κάθε γωνιά. Το σύστημα αποτελείται από δύο εξαρτήματα για κάλυψη έως και 125 τετραγωνικών μέτρων χώρου, ενώ με την τεχνολογία EasyMesh οι συσκευές σας θα συνδέονται αυτόματα στο πιο κοντινό spot για τέλειο σήμα χωρίς κάποια χειροκίνητη αλλαγή από εσάς. Μπορείτε να αποκτήσετε το σύστημα WiFI Mesh D-Link COVR-1102 με 69,99 ευρώ από 102,99 ευρώ.. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

D-Link, Black Friday 2020 από τη D-Link με εκπτώσεις σε κορυφαία προϊόντα για το έξυπνο σπίτι

D-Link EXO DIR-X1560

Η απόλυτη λύση όχι μόνο για τις ταχύτητες του σήμερα αλλά και για τη τεχνολογία του αύριο είναι το router DIR-X1560 της D-Link. Αυτό γιατί η τεχνολογία Wi-Fi 6 μπορεί να προσφέρει ταχύτητες έως και 1.5 Gbps, ενώ ταυτόχρονα το Dual-band Wi-Fi του μπορεί να σηκώσει έως και τέσσερα ταυτόχρονα streaming ταινιών ή παιχνιδιών σε ανάλυση 4K. Για την καλύτερη ταχύτητα αλλά και της ασφάλεια σας, το DIR-X1560 προσφέρει BSS coloring αλλά και ασφάλεια μέσω WPA3. Μπορείτε να αποκτήσετε το router D-Link EXO DIR-X1560 με 69,90 ευρώ από 114,99 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

D-Link, Black Friday 2020 από τη D-Link με εκπτώσεις σε κορυφαία προϊόντα για το έξυπνο σπίτι

D-Link DCS-8600LH

Για την προστασία του χώρου σας 24 ώρες το 24άωρο η D-Link προσφέρει την εξωτερική κάμερα προστασίας χώρο DCS-8600LH, η οποία μπορεί να καταγράφει σε ποιότητα FHD τόσο τη μέρα, όσο και τη νύχτα σε απόσταση έως και 7 μέτρων σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επιπλέον, η κάμερα της εταιρείας έχει πιστοποίηση IP65 και είναι αδιάβροχη, ενώ οι αισθητήρες κίνησης και ήχου σας προειδοποιούν για το παραμικρό. Μπορείτε να αποκτήσετε την εξωτερική κάμερα προστασίας D-Link DCS-8600LH με 109,99 ευρώ από 179,99 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Google Samsung Smart Home

Samsung & Google: Διεύρυνση συνεργασίας για το smart home

Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με την Google, αναβαθμίζοντας τη διαλειτουργικότητα του έξυπνου σπιτιού.

Gear D-Link

D-Link Eagle Pro AI για WiFi με τεχνητή νοημοσύνη σε όλο το σπίτι!

Η D-Link με τη σειρά προϊόντων Eagle Pro AI φέρνει την έξυπνη προηγμένη δικτύωση και ενσωματώνει τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης εξασφαλίζοντας ισχυρότερο και πιο αξιόπιστο δικτυο Wi-Fi.

Software D-Link

Η D-Link πρωτοπορεί και συμμετέχει στο Metaverse Standards Forum

Θα συντονιστεί με τους Οργανισμούς Ανάπτυξης Προτύπων (SDOs) με στόχο την επιτάχυνση των μελλοντικών εξελίξεων μέσω προτύπων.

Gear D-Link

Πασχαλινές προσφορές σε επιλεγμένα D-Link προϊόντα

Η D-Link είναι εδώ και προσφέρει επιλεγμένα προϊόντα σε τιμές που θα μας κάνει να “τσιμπήσουμε” τον κατάλληλο εξοπλισμό για την ασφάλειά μας.