Gear

BMW E-Scooter: Το ηλεκτρικό πατίνι του Βαυαρού έφτασε Ελλάδα με τιμή 841 ευρώ

To νέο BMW E-Scooter σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τη Swiss Micro Mobility, για να γίνουν οι καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη εύκολες και ευχάριστες. Το BMW E-Scooter είναι σχεδιασμένο για να καταλαμβάνει όσο το δυνατό μικρότερο χώρο και προσφέρει έξτρα ενέργεια με την ενσωματωμένη μπαταρία του. Η τιμή λιανικής του ηλεκτρικού σκούτερ (πατίνι) της BMW στην Ελλάδα είναι 841 ευρώ.

Ενσωματώνει μοτέρ 250W στον πίσω τροχό και έχει μπαταρία λιθίου 115.2Wh με γρήγορη φόρτιση περίπου 2.5 ώρες, αυτονομία έως 12 χιλιόμετρα και μέγιστη τελική ταχύτητα 20 χλμ. Ο μπροστινός τροχός είναι 20 εκ. και ο πίσω 12 εκ. Συνοδεύεται από δικό του app που μεταξύ άλλων προσφέρει τη δυνατότητα κλειδώματος – ξεκλειδώματος του κινητήρα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά ποδηλάτων BMW, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.bmw.gr/lifestyle.

Να σημειώσουμε ότι τα ηλεκτρικά ποδήλατα συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη δράση «Κινούμαι Ηλεκτρικά», καθώς επιδοτούνται από το κράτος (μόνο για τα φυσικά πρόσωπα) με 40% (έως 800€), χωρίς να υπολογίζεται το όφελος απόσυρσης (500 ευρώ).

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 7 Οκτωβρίου 2020 18:58

Σχόλια

  • Γνωρίζετε αν υπάρχει επιδότηση και για τα πατίνια ;
    Το ξέρω πως γράφετε πως προορίζεται μόνο για ποδήλατα αλλά επειδή αναφέρθηκε ρωτάω μήπως και ..

      • Καλημέρα, ευχαριστούμε για την επικοινωνία. Τα πατίνια δεν περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα επιδότησης. Μόνο τα ηλεκτρικά ποδήλατα όπως αναφέρει το άρθρο.

  • Από το ξένο ιστότοπο της εταιρίας το αναφέρουν σαν 150αρι !!! Και ο παρουσιαστής στο βίντεο το αναφέρει σαν 200αρι...
    The 150-watt motor and lithium-ion battery slip away almost out of sight into the footplate and rear wheel, making the new E-Scooter every inch the practical everyday companion.

      • Στα 4 προγράμματα που έχει στο δεξιό μέρος το αναφέρει σαν μέγιστο τα 200 watt
        Πιθανόν να το αναφέρουν στα 250 μόνο και μόνο για διαφημιστικούς λόγους για να μην φαίνεται ότι ένα 150αρι σκουτερακι τους κοστίζει όσο ένα άλλο τύπου 500αρι ή 800αρι
        Στο μαμά press.bmwgroup (.) com αν ψάξεις για launch-of-the-new-bmw-e-scooter-from-autumn-2019
        θα δεις ότι το αναφέρει σαν 150αρι. Όποτε μαλλον εδώ στην Ελλάδα ηθέλαν να υπερβάλλουν λίγο, ή δεν διάβασαν σωστα τις προδιαγραφές.
        Πάντως ότι και να ισχύει από όλα αυτά είναι απαράδεκτο μεγάλες εταιρίες με χιλιαδες στελέχη, να μην ελέγχουν τι βγάζουν για δημοσίευση έξω.
        Στο εξωτερικό αυτό μπορεί να θεωρηθεί και παραπλανητική διαφήμιση ....

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.