Qualcomm και Asus συνεργάζονται στη δημιουργία ενός νέου gaming smartphone

Η Asus είναι είναι προσηλωμένη εδώ και καιρό στη δημιουργία gaming smartphones, με το τελευταίο της να είναι το Asus ROG Phone 3, που από πολλούς κριτικούς έχει ανακηρυχθεί ως το γρηγορότερο smartphone αυτή τη στιγμή. Όμως, φαίνεται πως η Asus είναι έτοιμη να ανεβάσει τον πήχη ακόμα υψηλότερα.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες της ταϊβανέζικης ιστοσελίδας Digitimes αναφέρουν πως η Asus θα συνεργαστεί με την Qualcomm για τη δημιουργία ενός νέου gaming smartphone, το οποίο μπορεί να κυκλοφορήσει μάλιστα πριν το τέλος του 2020. Σύμφωνα με την πηγή, η Asus αναλαμβάνει το σχεδιασμό της νέας ναυαρχίδας, ενώ η Qualcomm θα αναλάβει το λογισμικό για τον Snapdragon 875.

Δυστυχώς δεν έχουμε πολλές πληροφορίες για τη συσκευή, με τις προβλέψεις να αναφέρουν ότι οι δύο εταιρείες θα κατασκευάσουν τουλάχιστον 500.000 τεμάχια. Να θυμίσουμε πως ήδη η Asus έχει κάνει αρκετά καλή δουλειά στο λογισμικό του ROG Phone 3, ώστε να μπορεί να εκμεταλλεύεται στο έπακρο τον εν λόγω επεξεργαστή. Περιμένουμε να δούμε λοιπόν τη νέα συσκευή μέσα στους επόμενους μήνες.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Παπανικολάου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.