Η LG παρουσίασε το έξυπνο ψυγείο που τρέχει Android

Με σύνδεση στο ίντερνετ και μεγάλη οθόνη αφής, το έξυπνο ψυγείο της LG μπορεί να προτείνει συνταγές μαγειρικής με τα προϊόντα που βρίσκονται στα ράφια του αλλά και να ενημερώσει για το ποια από αυτά πλησιάζουν στην ημερομηνία λήξη τους. Χρησιμοποιώντας το smartphone μας τεσκάρουμε το περιεχόμενό του από απόσταση.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα και χρειαζόμαστε τεχνική υποστήριξη, μπορούμε να δόσουμε πρόσβαση σε κάποιο τεχνικό της LG από απόσταση και να το τσεκάρει.

Όλες αυτές οι λειτουργίες στηρίζονται στο λειτουργικό σύστημα Android και φαίνεται ότι πλησιάζει η στιγμή που θα “κυνηγάμε” τις εταιρείες για updates στα ψυγεία μας!


Επεξεργάστηκε την 1 Σεπτεμβρίου 2011 9:11

Σχόλια

  • Ανυπομονώ να δω κρεββάτι με capacitive στρώμμα που θα έχει ενσωματωμένη αφύπνιση ενεργοποιώντας με remote assistance τα μελλοντικά wi-fi angry birds models τα οποία θα εκτοξεύονται από το κουρτινόξυλο με στόχο το κεφάλι του κοιμώμενου προκειμένου να πραγματοποιηθεί η αφύπνιση στην ώρα της και με σιγουριά!

  • προς το παρών φιγουρέ κατάσταση. ίσως όμως σε λίγα χρόνια να είναι όντως χρήσιμη αυτή η λειτουργία. αν και βέβαια θα προτιμούσα να ήταν τηλεόραση.

  • η μελλοντικη τοστιερα πως θα ειναι,με ειδικο printer η παλλον με ειδικο lazer που θα δινει οτι σχημα και σχεδιο στο μελλοντικο τοστ...και θα σ λεει με twitt,poke,post ελα να φας το τοστ...???αναμενουμε...

  • Δεν είναι και τόσο καινούργια ιδέα πάντως. Ο Πίτσος πριν από χρόνια σκεφτόταν να βάλει ελληνικό linux στα ψυγεία του αλλά δεν κατάφερε να μαζέψει προγραμματιστές.

  • Σε φάση κάνεις διατροφή και το ψυγείο αρνείται να ανοίξει γιατί ήδη κατανάλωσες τις απαραίτητες θερμίδες. Καλή φάση.

  • Το έξυπνο ψυγείο της LG είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει!!! Δεν θα χρειάζεται να ψάχνω για συνταγές!!!!!!!!!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.