Πληρώστε ο καθένας με την πιστωτική του

Το πλαστικό χρήμα έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας και μεγάλος αριθμός καταναλωτών χρησιμοποιεί πιστωτικές κάρτες για τις αγορές του. Σκεφτείτε ότι τρώτε σε ένα εστιατόριο μαζί με άλλους τρεις φίλους σας και έρχεται ο λογαριασμός, αν χρησιμοποιείτε όλοι πιστωτική κάρτα, δεν θα ήταν εξυπηρετικό να πληρώσετε το χρηματικό ποσό που σας αναλογεί, παρά να τα βάλει όλα ένας;

Μια ομάδα τριών Κινέζων σχεδιαστών δημιούργησε αυτό το concept σύστημα πληρωμών με πιστωτικές κάρτες, όπου ο καθένας μπορεί να πληρώσει το μερίδιο που του αναλογεί σε έναν συνολικό λογαριασμό. Έτσι αποφεύγονται και οι παρεξηγήσεις!

Επεξεργάστηκε την 5 Δεκεμβρίου 2009 14:49

Σχόλια

  • Ωραίο σαν ιδέα αλλά εμείς είμαστε Έλληνες και μας αρέσει να κερνάμε τους φίλους μας :)

  • Τι μου θύμισες τώρα. Heathrow, 1996. Τέσσερις φίλοι φοιτητές πετυχαινόμαστε στο αεροδρόμιο και πάμε για φαγητό. Αφραγκίες όλοι και είχαμε αλλάξεις τις λίρες σε δραχμές. Έρχεται ο λογαριασμός και δίνουμε 4 πιστωτικές για να τον μοιράσουνε... :)

  • ναι αλλα πειται μας που υπαρχει... στην ελλαδα καπου μπορει να υπαρχει... εγω που μενω κυπρο... ουτε ενα τραπεζι εκεινο που εβγαλε η microsoft δεν εφεραν, τωρα θα αγορασουν αυτο ;;;;

  • theodoulos, ούτε εδώ στην Ελλάδα έχουν βάλει σε κάποιο εστιατόριο το Surface της Microsoft! Ενώ διαβάζω ότι στην Αμερική το έχουν κάποιες επιχειρήσεις.

    Αυτό εδώ με τις πιστωτικές κάρτες είναι απλά ένα concept. Δεν γνωρίζω αν θα κυκλοφορήσει κάποτε.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.