COWON A5 plenue, Φορητό media player με οθόνη 4.8 ίντσες και Android

Ο Κορεάτης κατασκευαστής MP3 και φορητών media player, παρουσίασε το μοντέλο COWON A5 plenue με οθόνη 4.8 ίντσες ανάλυσης 800×480 pixels multi-touch, Android 2.3 Gingerbread, επεξεργαστή 1GHz, μνήμη RAM 512MB και θα διατεθεί σε τρεις εκδόσεις με χωρητικότητα 16GB, 32GB ή 64GB. Διαθέτει υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD, έξοδο micro HDMI, ραδιόφωνο FM και είναι συμβατό με τα πιο δημοφιλή αρχεία βίντεο και μουσικής.

Έχει πλάκα το πόσο παχουλό είναι!

Υποστηριζόμενα φορμά:
Audio: MP3/2/1, WMA, OGG, WAV, ASF, FLAC, APE, M4A
Video: AVI, WMV, ASF, MP4, MKV, MPG, DAT, TS, TP, TRP, 3GP
Support for video codec: DivX, Xvid, H264, WMV 9/8/7, MPEG1
Audio codec support: MPEG1 Layer1/2/3, WMA, Ogg Vorbis, PCM, FLAC

Επεξεργάστηκε την 7 Μαρτίου 2012 12:23

Σχόλια

  • Κώστα μπορείς να φτιάξεις ένα ειδικό μέρος για θεϊκά σχόλια όπως αυτό του ChR πιο πάνω και του άλλου του παιδιού που έγραψε για μια Κινέζικη συσκευή ότι πρέπει να φοράς το Κράνος του Magneto;;;;

    Πολύ παχουλό πάντως και λίγο άκυρο εκτός: 1)αν απευθύνεται κυρίως σε παιδιά 2)αν έχει τέρμα χαμηλή τιμή!!!!

  • Πάρε αυτό και χρησιμοποιήσέ το για ένα μήνα και μετά πάρε ipad 2 (ή 3 ανάλογα πιο θα είναι πιο λεπτό, θα το ξέρουμε σε λίγες ώρες)...Θα νιώθεις σαν να κρατάς πούπουλο!!!

  • Εμενα παλι δεν με ενδιαφερει το παχος. Ειναι πολυ δυνατο και παιζει απ'οτι βλεπω πολλες μορφες βιντεο και ηχου. Το μεγεθος του μου αρεσει και ανετα θα το αγοραζα αν ειχε καλη μπαταρια. Τωρα αν δεν μου αρεσει το UI και δεν με ικανοποιουσε τελος παντων η android εκδοση, θα μπορουσα να το κανω Root και να το κανω οτι θελω.
    Ολα αυτα αν εχει καλη τιμη βαιβεα, που φαινεται να εχει...

  • Ωραιες συσκευες οι Cowon,στην ακμη τους ηταν πολυ μπροστα απο την εποχη τους,τωρα πια ξεπεραστηκαν...Ειχα το cowon d2 και το Α2. Το πρωτο το απολυτως καλυτερο σε ηχο mp3 player που κατασκευαστηκε ποτε,ακομη δεν εχει ξεπεραστει απο κανενα.Μικρο μεγεθος,touchscreen,flash menu και εφαρμογες,ισοσταθμιστης με τρελες ρυθμισεις,ενταση που εφτανε μεχρι το 50,αλλα ακουγες μια χαρα στο 15 και αυτονομια 52 ωρες μουσικη και 10 βιντεο. Αυτα εν ετει 2007. Το δε Α2 βγηκε το 2005 και επαιζε και παιζει φορμα που τα περισσοτερα smartphones σημερα δεν υποστηριζουν. Ουσιαστικα αρχεια HD και mkv δεν επαιζε.Υποτιτλοι κανονικα,εγγραφη βιντεο και ηχου,με καλωδια που υπηρχαν στη συσκευασια,οπως και θηκη.Αυτονομια στις 10 ωρες για το βιντεο.Ολες οι συσκευες made in Korea,φτιαγμενες σαν τανκ.Απλα περασε η εποχη πια των mp3 players και των PMP.Και η επιλογη του android σα λειτουργικου των νεων συσκευων τους ηταν ατυχης κατα τη γνωμη μου.Μπορει πια να μην υπαρχει χωρος στην αγορα για εταιρειες σαν την Cowon και την Iriver (που ΠΑΤΑΝΕ κατω σε ποιοτητα ηχου οποιοδηποτε ipod,samsung και sony),αλλα και αυτη η μπακατελα που λετε το Α5 θα εχει hdmi,χωρητικοτητα που θα μπορει να φτασει τα 100 γιγα αθροιστικα και καμια μπαταρια 10+ ωρες σε βιντεο,εκτος συγκλονιστικου απροοπτου.

  • Πάντως για τώρα, καλύτερα να πάρει κάποιος το κλασικό PSP για ταινίες, mp3 και παιχνίδι!!!!

  • Φίλε Αργύρη ένα Κοωον Δ-κάτι είχα δει στο στρατό το 2007 και είχα μείνει σύξυλος ,το'χε παραγγείλει ένα παλικάρι απ'έξω.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.