D-Link: WiFi και παρακολούθηση σε όλο το σπίτι σε προσιτές τιμές

, D-Link: WiFi και παρακολούθηση σε όλο το σπίτι σε προσιτές τιμές

Πολλές φορές έχει τύχει να μετακινούμαστε από δωμάτιο σε δωμάτιο και η λήψη WiFi στις συσκευές μας να παρουσιάζει καθυστερήσεις και αστάθεια σύνδεσης λόγω μη σταθερού σήματος, κάτι το οποίο σίγουρα προβληματίζει. Ο προβληματισμός αυτός μεγαλώνει καθώς στις μέρες μας, οι περισσότεροι έχουμε παραπάνω από μια συσκευές στο χώρο μας που συνδέονται ασύρματα στο ίντερνετ και θέλουμε να είναι πάντοτε συνδεδεμένες και online ανά πάσα στιγμή.

Τη λύση σε αυτό το πρόβλημα δίνει η D-Link με το COVR 1102 σύστημα WiFi για να έχουμε αδιάκοπη σύνδεση στο διαδίκτυο, ενώ σε περίπτωση που έχουμε συσκευή που απαιτεί συνεχόμενη σύνδεση στο internet, όπως η Full HD DCS 8526LH κάμερα της D-Link, τότε έχουμε πετύχει το συνδυασμό της αξιοπιστίας μαζί με την εξειδίκευση σε εξοπλισμό που όχι μόνο θα κάνει το σπίτι μας πιο τεχνολογικά αναπτυγμένο αλλά και πιο ασφαλή. Θα τον κάνει Smart Home!

Αυτό που κάνει τις συσκευές της D-Link να ξεχωρίζουν είναι η ποιότητα και η ευκολία στο χειρισμό τους, καθώς μέσω της εφαρμογής mydlink μπορούμε να τις χειριζόμαστε ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε αν βρισκόμαστε, βελτιώνοντας την εμπειρία χρήσης σε καθημερινή βάση, καθώς αποκτούμε πλήρη έλεγχο διαμορφώνοντας τις συσκευές μας ανάλογα με τις ανάγκες μας.

, D-Link: WiFi και παρακολούθηση σε όλο το σπίτι σε προσιτές τιμές

COVR 1102 AC1200 Dual Band Whole Home Mesh WiFi System

Η D-Link με το COVR 1102 σύστημα WiFi μας παρέχει αδιάκοπη σύνδεση στο διαδίκτυο σε κάθε χώρο του σπιτιού όπου μπορούμε να μετακινηθούμε χωρίς το άγχος της εμβέλειας του WiFi που έχουμε εγκαταστήσει, ενώ προσθέτοντας περισσότερα από 2 συσκευές στο χώρο μας, το δίκτυο επεκτείνεται και μπορούμε να απολαύσουμε σταθερή σύνδεση σε όλο το σπίτι. Μέσω της τεχνολογίας MU-MIMO έχουμε WiFi υψηλής ταχύτητας σε πολλαπλές συσκευές ταυτόχρονα, κάτι το οποίο εκμεταλλεύονται τόσο οι νέες αλλά και παλαιότερες συσκευές που ενδεχομένως έχουμε στο σπίτι μας.

Σημαντικό είναι επίσης το ότι μέσω της εφαρμογής mydlink έχουμε τη δυνατότητα να ελέγχουμε ποιές συσκευές θα είναι συνδεδεμένες στο διαδίκτυο, αποκλίνοντας συσκευές που δεν αναγνωρίζουμε, εξασφαλίζοντας το ότι το δίκτυό μας χρησιμοποιείται μόνο από εμάς και τα μέλη της οικογένειάς μας, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα καθορισμού της πρόσβασης των παιδιών μας, ορίζοντας χρονοδιαγράμματα χρήσης του διαδικτύου, ελέγχοντας το πότε και για πόσο χρονικό διάστημα τα μέλη της οικογένειας είναι συνδεδεμένα.

COVR-1102 AC1200 Dual Band Whole Home Mesh Wi-Fi System (2-pack): Από 90,90 ευρώ, τώρα 79,90 ευρώ

Το συγκεκριμένο σύστημα WiFi COVR 1102 παρέχει επίσης γρήγορο WiFi για κάθε συσκευή που υπάρχει στο σπίτι μας, ακόμη και κατά τη διάρκεια επίπονων εργασιών που απαιτούν δεδομένα, όπως ροή HD video αλλά και ταυτόχρονες συζητήσεις μέσω βίντεο, καθώς τα σημεία COVR συνεργάζονται και συνδέονται μεταξύ τους για να διασφαλίσουν ότι θα παραμείνουμε συνδεδεμένοι στο πλησιέστερο σημείο COVR για να έχουμε τη μέγιστη απόδοση δικτύου.

Έχοντας εγκαταστήσει το COVR 1102 σύστημα WiFi, θα αποχαιρετήσουμε κάθε είδος κολλήματος στο internet ειδικά σε περιπτώσεις που αυτό είναι απαγορευτικό όπως η τηλεργασία αλλά και η τηλεκπαίδευση, και θα μπορούμε να πραγματοποιούμε φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις χωρίς διακοπές. Επίσης, η εμπειρία του online gaming αναβαθμίζεται καθώς μπορούμε να απολαμβάνουμε τα αγαπημένα μας games χωρίς lag και διακοπή στη διασκέδασή μας, ενώ αναφορικά με το streaming, η παρακολούθηση ταινιών σε 4K ανάλυση γίνεται καλύτερη από ποτέ καθώς η δράση δε διακόπτεται ειδικά τη στιγμή που η ένταση και η αγωνία φτάνει στο αποκορύφωμά της.

Η D-Link δε σταματάει εδώ, καθώς έχει εφοδιάσει το COVR 1102 με τις τεχνολογίες Smart Roaming και Smart Steering έτσι ώστε τα σημεία COVR να συνδέουν αυτόματα τις συσκευές μας στο ισχυρότερο δυνατό διαθέσιμο σήμα, χωρίς αποσυνδέσεις, πετυχαίνοντας το να παραμείνουμε συνδεδεμένοι καθώς μετακινούμαστε από δωμάτιο σε δωμάτιο. Το θέμα της ασφάλειας είναι επίσης σημαντικό για το οικιακό μας δίκτυο, καθώς το COVR 1102 βασίζεται στην ασφάλεια WPA3 η οποία περιλαμβάνει την πιο πρόσφατη κρυπτογράφηση WiFi για ισχυρή προστασία του δικτύου μας από κάθε είδους ανεπιθύμητες ενέργειες από τρίτους, εξασφαλίζοντας ασφάλεια των δεδομένων και και των συσκευών μας, στις οποίες δε μπορεί κάποιος άλλος να αποκτήσει πρόσβαση.

DCS 8526LH Full HD Pan Tilt WiFi Camera

Η ασφάλεια του δικτύου μας μπορεί να είναι πολύ σημαντική, αλλά είναι ακόμα πιο σημαντική η ασφάλεια του χώρου μας, με τη D-Link να μας προσφέρει τη Full HD DCS 8526LH κάμερα για αδιάκοπη παρακολούθηση του σπιτιού μας ακόμα και όταν δεν είμαστε εμείς στο χώρο. Η συγκεκριμένη κάμερα έχει το πλεονέκτημα το ότι χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να αναγνωρίζει μια ανθρώπινη φυσιογνωμία, να παρακολουθεί και να καταγράφει δικούς μας ανθρώπους εντός του σπιτιού, όπως ηλικιωμένους, παιδιά αλλά ακόμα και κατοικίδια.

Η καταγραφή του χώρου μας στηρίζεται στη δυνατότητα περιστροφής 360 μοιρών και κλίσης 138 μοιρών της DCS 8526LH κάμερας, η οποία καταγράφει τα πάντα σε video FullHD ανάλυσης 1920×1080 pixel, ενώ μέσω της τεχνητής νοημοσύνης, διακρίνει ένα άτομο από άλλα κινούμενα αντικείμενα και το ακολουθεί όσο αυτό κινείται. Με αυτόν τον τρόπο, λαμβάνουμε ειδοποιήσεις στη συσκευή μας μόνο όταν κάποιος μπαίνει στο σπίτι, ενώ απουσιάζουμε, αποφεύγοντας τις άσκοπες ειδοποιήσεις που μπορεί να οφείλονται ακόμη και στην αλλαγή συνθηκών φωτός στο χώρο που έχουμε τοποθετήσει την κάμερα.

DCS-8526LH Full HD Pan & Tilt Wi-Fi Camera με AI technology: Από 166,90 ευρώ, τώρα 84,90€

Πέραν των ειδοποιήσεων κατά την ανίχνευση κίνησης στο χώρο μας, υπάρχει και η δυνατότητα ανίχνευσης ήχου αλλά και δυνατότητα λειτουργίας στο σκοτάδι, παρέχοντάς μας εικόνα σε απόσταση 5 μέτρων καθώς υπάρχει ενσωματωμένο υπέρυθρο led, παρέχοντάς μας καθαρή εικόνα κάθε στιγμή. Σημαντική είναι επίσης η λειτουργία όπου μπορούμε να μιλήσουμε μέσω της συσκευής μας και να μεταφερθεί ο ήχος μέσω του ενσωματωμένου μεγαφώνου στο χώρο μας τη στιγμή που χρειάζεται, ενώ για τις στιγμές που χρειαζόμαστε επιπλέον ιδιωτικότητα, η λειτουργία απορρήτου στρέφει το φακό στο σώμα της κάμερας έτσι ώστε να σταματήσει η καταγραφή της.

Τέλος, δε θα πρέπει να παραλείψουμε το γεγονός πως η ύπαρξη Ethernet θύρας, παρέχει συνδεσιμότητα ακόμα και όταν το WiFi είναι εκτός λειτουργίας, καθώς η κάμερα συνδέεται μέσω καλωδίου στο router, εξασφαλίζοντάς μας σύνδεση ανά πάσα στιγμή, ενω σημαντική είναι επίσης η δυνατότητα χρήσης καρτών MicroSD με 256GB μέγιστη χωρητικότητα, για την καταγραφή video αν δεν επιθυμούμε την αποθήκευσή τους στο cloud, δυνατότητα η οποία προσφέρεται δωρεάν μέσω της εφαρμογής mydlink. Όλες οι IP Cameres της D-Link έρχονται με δωρεάν 24ωρη καταγραφή συμβάντων στο Cloud της εταιρείας. Μετά τις πρώτες 24ώρες, τα στοιχεία σβήνονται και η καταγραφή γίνεται πάνω στα παλαιότερα δεδομένα.

D-Link Smart Home

Η D-Link μας προσφέρει συσκευές οι οποίες αλλάζουν την καθημερινότητά μας καθώς αναβαθμίζουν το χώρο στον οποίο τις χρησιμοποιούμε και μπορούμε να τις ελέγχουμε άμεσα και εύκολα μέσα από την οθόνη του smartphone ή του tablet μας. Πλέον, με το COVR 1102 σύστημα WiFi το δίκτυο στο χώρο μας αναβαθμίζεται δραστικά καθώς στην ουσία έχουμε ένα δίκτυο με σταθερή σύνδεση, ενώ με την κάμερα DCS 8526LH, μπορούμε να γνωρίζουμε κάθε στιγμή το τι γίνεται στο χώρο μας, έτσι ώστε να μπορέσουμε να προλάβουμε τυγχόν συμβάντα που θα θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια του χώρου αλλά και των δικών μας ανθρώπων που βρίσκονται εκεί.

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple featured

iOS 18: Η Apple ξανά σε συζητήσεις με την OpenAI για λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple φέρεται να έχει ξεκινήσει εκ νέου τις συζητήσεις με την OpenAI σχετικά με τη χρήστη της τεχνολογίας της.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.