Gear

Devolo Access Point One: Ταχύτατο internet σε όλο το σπίτι, ασύρματα και ενσύρματα

Μπορεί τα περισσότερα σπίτια να έχουν μία τηλεφωνική πρίζα σχεδόν σε κάθε δωμάτιο, αλλά κανένα δεν έχει εγκατεστημένο Wi-Fi access point. Ίσως κάτι τέτοιο γίνει πραγματικότητα στο μέλλον. Οπότε, τη δεδομένη στιγμή η καλύτερη λύση είναι συσκευές όπως το Devolo Access Point One, μία 2 σε 1 λύση που προσφέρει ισχυρό Wi-Fi και αρκετές θύρες LAN.

Σχεδιασμός και χαρακτηριστικά

To Access Point One της Devolo έχει μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό, ενώ η εγκατάσταση του πραγματοποιείται πολύ εύκολα. Σε επίπεδο χαρακτηριστικών, θα βρούμε Wi-Fi πραγματικά υψηλών επιδόσεων με ταχύτητες έως 1.733Mbps (4×4 MIMO) και με τη χρήση 802.11ac. Όταν πάμε σε 802.11n (2×2 MIMO) τότε πέφτουμε στα 300Mbps. Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την αναφορά των έξι κεραιών που προσφέρουν ισχυρή ασύρματη κάλυψη τόσο στα 5GHz, όσο και στα 2.4GHz.

Όλα καλά με τις ασύρματες συνδέσεις, αλλά η ενσύρματες είναι πιο σταθερές. Γι’ αυτό, η εταιρεία έχει εφοδιάσει το Devolo Access Point One με τέσσερις θύρες LAN στις οποίες μπορούμε να συνδέσουμε τη smart TV που διαθέτουν, την κονσόλα μας για ξένοιαστο χωρίς διακοπές gaming, και πολλές άλλες συσκευές.

Κούμπωσες και έφυγες

Η εγκατάσταση είναι τόσο απλή, όσο το να συνδέσει κανείς το ποντίκι στον υπολογιστή. Πρώτα συνδέουμε το Access Point One της Devolo στην πρίζα, μετά κουμπώνουμε τη θύρα στο δίκτυο του σπιτιού, και είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το access point της Devolo.

Από εκεί και πέρα διαλέγουμε, είτε συνδέουμε ενσύρματα μέσω LAN τις συσκευές που διαθέτουν σχετική θύρα, ή απλά χρησιμοποιούμε το Wi-Fi του Devolo Access Point One συνδέοντας σε αυτό όσες συσκευές θέλουμε.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Το Access Point One της Devolo είναι διαθέσιμο τόσο μέσω γνωστό online stores, όσο και σε μεγάλα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών. Η τιμή του είναι 119,90 ευρώ.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.